Αλλά παπάδες είναι, δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο…

Του mitsou 175

«Μπάτσοι – παπάδες – ΜΜΕ – μεγαλοαστοί, όλα τα καθάρματα είναι νεοναζί» γράφαμε πριν 4 χρόνια. Όχι 4 χρόνια, 44 αιώνες να περάσουν, τα ναζιστικά καθάρματα θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί από διάφορα πόστα.

Το έγκλημα στα Τέμπη και η συγκάλυψη είναι γνωστά. Οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι αφού διέλυσαν τους σιδηροδρόμους κυρίως με τα μνημόνια και το πλιάτσικο που ακολούθησε. Οι δικαστές κουκουλώνουν κι αυτοί το ειδεχθές έγκλημα. Ήταν δυνατό να λείψουν οι παπάδες; Να μη βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι να βοηθήσουν τη διεφθαρμένη εξουσία;

Ο Μητροπολίτης Λάρισας λοιπόν ενοχλήθηκε που οι συγγενείς των δολοφονημένων στα Τέμπη διαμαρτύρονται! «Να ξέρετε έναν κεκοιμημένο τον τιμάς πολύ με τη σιωπή και την προσευχή, δεν τον τιμάς με το θόρυβο» είχε το θράσος να πει στους συγγενείς των θυμάτων στο τρισάγιο που έγινε στη μνήμη τους!

Εδώ πάει το «α στο διάλο»! Εκτιμώ τον Ιησού από τη Ναζαρέτ αλλιώς θα έλεγα «τότε παπάδες να βγάλετε το σκασμό και να μην ξανακάνετε θόρυβο, ούτε με καμπάνες, ούτε με ψαλμούς, ούτε με λιτανείες, αφού ο Ιησούς εκτελέστηκε κάπου 2000 χρόνια πριν».
Όταν γίνεται ένα έγκλημα και μετά μια συγκάλυψη, παπά, τότε έχεις υποχρέωση να φωνάξεις. Αλλιώς το ίδιο έγκλημα θα επαναληφθεί. Αλλά παπάδες είναι δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο. Γι αυτό κι εγώ ούτε σεντ δεν αφήνω στο μαγαζί τους.
Το τι άλλο είπε μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Το τι λέει ο κόσμος που το άκουσε, δε μπορώ να το γράψω, γιατί θα λογοκρίνουν πάλι το site μας – αφορμή ζητάνε. Να πω μόνο σταματήστε τις Χριστοπαναγίες, οι παπάδες καπηλεύονται το Χριστό, την Παναγία, το Θεό. Πείτε για τους τράγους, που μπαίνουν μπροστά κάθε φορά που τα καθάρματα της εξουσίας τα βρίσκουν σκούρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *