Παπαδαριό: Η πληγή του ανθρώπινου είδους και λίγη πλάκα στο ΚΚΕ.

Γράφει ο mitsos175

Όπως ακριβώς τα γράψαμε. Δεν ήταν και δύσκολο να μαντέψουμε τι θα γίνει με το νόμο για το γάμο των ομοφυλόφιλων.
«Σας πουλάει και σας αγοράζει ο Κούλης! Πόσο βλάκες πρέπει να είστε; Αντί να συζητάμε για ακρίβεια, σκάνδαλα, εγκλήματα, συζητάμε ποιοι θα ψηφίσουν κάτι που θα ψηφιστεί σίγουρα! Και το καλύτερο για τη γαλάζια συμμορία; Θα βγουν και θα πουν αύριο στα ομοφοβικά τους γίδια «δεν το ψηφίσαμε εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ !».

Αυτό έγινε στις τοπικές οργανώσεις της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης, που είναι οι ναοί! Ρασοφόρα κομματόσκυλα κάνουν άλλη μια προεκλογική εκστρατεία υπέρ της ακροδεξιάς, μοιράζοντας σανό στο ποίμνιο. Είπαμε, ούτε σεντ στο παπαδαριό, καθώς αυτά καταλήγουν σε τσέπες ανθρωποφάγων.

Ρασοφόροι θεομπαίχτες κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις στους ναούς υπέρ των βουλευτών της αντρικής σχολής. «Αυτός ο βουλευτής δεν ψήφισε!» Χειροκρότημα τα δίποδα αιγοπρόβατα! «Δεν ψήφισε!» ύψωσε τη φωνή ο τράγος για να χειροκροτήσουν ξανά τα γίδια πιο δυνατά! Τι κι αν η ΝΔ ψήφισε το νόμο, τι κι αν χωρίς αυτή δε θα πέρναγε (είπαμε το λόγο – ΕΕ), οι βουλευτές της ΝΔ που δεν ψήφισαν, πάνε στους ναούς να κάνουν ταμείο, παίρνοντας τις ομοφοβικές ψήφους!

Από την άλλη οι ΑΡΔ παίζουν Χρηστίδη. Γιατί Χρηστίδη; Γιατί ένας ψεκασμένος παπάς – κομματόσκυλο της ΝΔ του έκανε μια μούφα επίθεση. Μούφα, για να ασχοληθούμε με ένα ζήτημα το οποίο έληξε και να μην ασχοληθούμε με την ακρίβεια, το κουκούλωμα του εγκλήματος των Τεμπών κλπ – κλπ. Οι Κιναλήτες, υποπόδια της ΝΔ, παρουσιάζονται ως δήθεν προοδευτικοί μπας και κόψουν ψήφους από αλλού.

Και τώρα στο ΚΚΕ. Είχα παρεξηγήσει το σύντροφο Κουτσούμπα. Έχει σχέδιο. Θα αλώσει το Χριστιανισμό από μέσα, όπως έκαναν κάποιοι με τον καπιταλισμό και είδαμε πόσο καλά πήγε. Όλα τα μέλη του κόμματος θα πάνε για παπάδες! Γι αυτό οι αντιρρήσεις για την υιοθεσία από τους gay. Θα βάλουμε ράσα, κι αντί να πάμε σε πορείες, θα κηρύττουμε το λόγο του Μαρξ! Να έρχεται η θεούσα να μας ακούει, όχι να τρέχουμε εμείς με το Ριζοσπάστη παραμάσχαλα. Πολύ έξυπνο.

Έχουμε ήδη και ψαλμούς – συνθήματα

«Χωρίς εσένα ο δίσκος δε γυρνά, ποίμνιο μπορείς χωρίς αφεντικά» και
«Σώσον Μαρξ τους προλετάριους και ευλόγησον την Επανάσταση
Νίκας τους μπολσεβίκους κατά ναζίδων δωρούμενος
Και το σον φυλλάττων Κομμουνισμού σου πολίτευμα»
Αμήν.

Γιατί τι το απασχολεί το δεξιό ζωντόβολο; Που πεθαίνει στα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς; Όχι βέβαια, το διαβάζει ο παπάς! Που τα πτυχία δεν θα αξίζουν πλέον τίποτα; Ρουσφέτι! Που υπάρχει μαύρη αγορά; Κάθε φορά που γίνονται εκλογές, θα πετάει ένα ψίχουλο ο χουντικούλης. Ο γάμος των gay είναι το μείζον. Αυτό και μόνον αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *