Η προς την Καλλιόπη επιστολή.

Γράφει ο mitsos175

-«Μήτσο! Σου έστειλε μήνυμα η Άννα Μισέλ! Ευχαριστεί – γράφει – γιατί την ψήφισες! Το ίδιο έστειλε και σε μένα».

-Καλλιόπη παλάβωσες; Πότε ψήφισα εγώ το βαφτιστήρι του Κοκού, κομμουνιστής άνθρωπος; Ούτε με σφαίρες! Για κόψε την πλάκα, μην το ακούσει κανένας και με κακοχαρακτηρίσει…

-«Καμία πλάκα, αγάπη μου. Θα την ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές»!

-Ωχ κατάλαβα. Καλλιόπη παίρνω το 166, γιατί τα φάρμακά που πήρες το πρωί ήταν ληγμένα!

-«Εσύ δεν κατάλαβες. Άσχετα με το τι θα κάνουμε εμείς, η επιστολή που θα στείλουμε για τις Ευρωεκλογές θα λέει Άννα Μισέλ».

-Μα εμείς θα πάμε, όπως πηγαίνουμε κάθε φορά, δεν ψηφίζουμε με επιστολή.

«Μήτσο μου, ξύπνα! Σου είπα, το τι θα κάνουμε εμείς δεν έχει καμία σχέση. Η επιστολή θα γράφει αυτό που συμφέρει τη ΝΔ»!

-Αυτό λέγεται νοθεία.

-«Ναι και λοιπόν; Πρώτη φορά είναι; Πως νομίζεις πως βγήκε 41%; Με τα ψέματα! Λίγο ρουσφέτι, λίγο υποσχέσεις, λίγο απειλές, λίγο ψέματα…»

-Και πολλοί ηλίθιοι.

-«Ηλίθιοι δεν είναι αυτοί που κάνουν νοθεία, ηλίθιοι είναι όσοι τη δέχονται».

-Εγώ πάντως το καθήκον μου θα το κάνω. Δαγκωτό στο ΚΚΕ.

-«Να τους πεις μόνο να πάνε σε κάθε τμήμα και να μετρήσουν καλά. Επίσης να μετρήσουν καλά και τις επιστολές. Γιατί μπορεί να γράφει USA και να είναι από Ρηγίλλης. Κι αντί να ψηφίζουν 10 από την Αυστραλία, να ψηφίζει 1 από τις Σέρρες 100 φορές»!

-Δε φτάνει ούτε να απέχουμε, ούτε μόνο να ψηφίζουμε, χρειάζεται εγρήγορση, όπως λέει και το ανέκδοτο με το σύντροφο κομμουνιστή.

-«Επί παρανομίας ΚΚΕ, καλείται εις μικρόν χωρίον της Στερεάς σύσκεψη τοπικών και περιφερειακών κομματικών στελεχών. Στην σύσκεψη είναι προσκεκλημένος και ο περιφερειακός γραμματέας του Κόμματος, ο οποίος μετά τη λήξη της σύσκεψης προσκαλείται να κοιμηθεί στο σπίτι τοπικού στελέχους. Μόλις φτάνουν στο σπίτι λέει ο τοπικός: «Σύντροφε, δυστυχώς δεν έχουμε δεύτερο κρεβάτι να σε βάλουμε αλλά μπορούμε να μοιραστούμε το δικό μας» Περιφερειακός: «Δεν πειράζει σύντροφε, θα κοιμηθώ στο πάτωμα. Να μην ενοχλήσω εσένα και τη γυναίκα σου». Τοπικός: «Όχι σύντροφε, μην ανησυχείς, δεν ενοχλείς, θα κοιμηθούμε και οι τρεις». όπερ και εγένετο. Το πρωί, κατά τις 5, οι δύο άντρες ξυπνάνε προκειμένου να φύγει ο περιφερειακός νύχτα για να μην τον καταλάβουν. «Σύντροφε» λέει ο περιφερειακός, «θέλω να σου πω κάτι, γιατί πιστεύω ότι βασική αρχή του κομμουνιστή είναι η ειλικρίνεια. Η γυναίκα σου κρατούσε το πέος μου όλο το βράδυ». «Εδώ θα διαφωνήσω σύντροφε», λέει ο τοπικός, «βασική αρχή του κομμουνιστή είναι η εγρήγορση. Εγώ το κρατούσα όλο το βράδυ!»»

Αν κάνουμε έτσι μεταξύ μας, ας είμαστε διπλά προσεκτικοί στις εκλογές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *