Πολλοί Νεκροί Μισθοφόροι στρατιώτες του ΝΑΤΟ από βομβιστική επίθεση

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεταιτο μίσος που κυριαρχεί στις καρδιές του λαού του Αφγανιστάν για τους νατοϊκούς εισβολείς. Πλέον το ΝΑΤΟ βρίσκεται στο στόχαστρο καλοσχεδιασμένων επιθέσεων που αποδεικνύουν ότι τα κατοχικά στρατεύματα δεν είναι πουθενά ασφαλή. Μόνο σήμερα,τουλάχιστον δέκα Μισθοφόροι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στην Καμπούλ όταν βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε εναντίον αυτοκινητοπομπής της ΝΑΤΟ.

Η επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή Ναρουλαμάν, στα δυτικά της Καμπούλ.

Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις είναι κόκκινο πανί. “Στόχος της επίθεσης ήταν αμερικανικό όχηματης ISAF…Υπάρχουν δέκα ή ένδεκα νεκροί, κυρίως Αμερικανοί”  δήλωσε σεδιεθνή πρακτορεία αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, Καναδοί στρατιώτες ενδέχεται να επέβαιναν στο στρατιωτικό όχημα, ενώ υπάρχουνπληροφορίες και για απώλειες μεταξύ πολιτών.

Όμως και οι Αφγανοί Ταγματασφαλίτες δεν ξεφεύγουν της μήνης του ένοπλου λαού.  Νωρίτερα το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει ότι ένας Αφγανός αστυνομικός και τρεις πολίτες σκοτώθηκαν στην επίθεση διευκρινίζοντας ότι δεν διαθέτει τον απολογισμότων ξένων, θυμάτων της επίθεσης.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, ελικόπτερα του ΝΑΤΟ έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν τραυματίες στο νοσοκομείο.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν οι Ταλιμπάν με σύντομο γραπτό μήνυμα που έστειλε ένας εκπρόσωπός τους στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Μήπως είναι η ώρα ο Π.Μπεγλίτης να διατάξει την αποχώρηση των ελληνικών μισθοφορικών δυνάμεων που δρουν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ ή μήπως περιμένει να υποδεχτεί πρώτα φέρετρα με ελληνικές σημαίες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 63932955437

DIKTIOSPARTAKOS.BLOGSPOT.COM

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *