Εύκολος τρόπος ταυτοποίησης ελληνικού DNA.

Γράφει ο mitsos175

Κάθε φορά που υπάρχει καπηλεία των αγωνιστών ακούμε περί «γνησίου ελληνικού DNA». Επειδή μετά την ακρίβεια, τη δημόσια υγεία, την ανεργία και 100 ακόμα θέματα με ενδιαφέρει πολύ το να δω πόσο γνήσιος Έλληνας είμαι, το έψαξα αρκετά. 5 – 10 λεπτά τόσο πολύ!

Άρχισα με την ετυμολογία. Έλληνας: «Αρχαία ελληνική Ἕλλην» γράφει η εγκυκλοπαίδεια. «Ἕλλην: άγνωστης ετυμολογίας και σημασίας. Από την αρχαιότητα, θεωρείτο παράγωγο του Ἑλλοί / Σελλοί (οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής γύρω από το ιερό της Δωδώνης)».
Είμαστε λοιπόν όλοι Ηπειρώτες, αφού η Δωδώνη είναι κοντά στα Γιάννενα! Έχει ωραία τυριά και παγωτά. «Παγουράδες» λοιπόν, όπως ο προφήτης Ζαραλίκος. Κι εγώ που νόμιζα πως είμαι από Πελοπόννησο. Εκεί ήταν οι Πελασγοί.

«Ἑλλοὶ οί οίκήτορες τῆς περὶ Δωδώνην χώρας Ἐλλοπίας καὶ Σελλοί»
Σελλοί. Τι ήταν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι Σελλοί, που έγιναν Ελλοί με δασεία, δηλαδή Έλληνες;
«Σύμφωνα με τον Όμηρο, οι Σέλλοι κατοικούσαν στην Δωδώνη όπου ήταν και οι ιερείς του μαντείου της Δωδώνης και μάλιστα τους αναφέρει ως «Χαμοκοίταμνοι ανυφτοπόδες» και αυτό γιατί οι Σέλλοι ιερείς του Μαντείου δεν έπλεναν τα πόδια τους για να έρχονται σε επαφή με τη Γη (Γαία) και να αντλούν τη μαντική δύναμη που ήταν απαραίτητη για την ερμηνεία των χρησμών. Οι Σελλοί ή Ελλοί ή Έλλοπες έζησαν έναν κατακλυσμό σύμφωνα με τον Αριστοτέλη μεταξύ Δωδώνης και Αχελώου, οι μετέπειτα Έλληνες. Οι Γραικοί (από την Γραία), ήταν άλλη φυλή η οποία ζουσε πολύ πιο μακριά, στην Τανάγρα».

Να λοιπόν ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος να καταλάβουμε ποιοι έχουμε ελληνικό DNA: Η ποδαρίλα! Οι πρώτοι Έλληνες ποτέ δεν έπλεναν τα πόδια τους! «Ανυφτοπόδες» δηλαδή άπλυτοι βρωμοποδαράδες! Αυτός λοιπόν είναι ο απλός, αλλά επιστημονικός τρόπος να δούμε πόσο Έλληνες είμαστε. Βρωμάν τα πόδια μας; Τότε πρέπει να είμαστε εθνικά υπερήφανοι! Είμαστε απόγονοι των πρώτων ηρωικών Ελλήνων!

Κι εδώ πρέπει να ομολογήσω πως εγώ δεν είμαι τουλάχιστον 100% Έλληνας. Δεν ξέρω από πού κρατάει η σκούφια μου, πάντως έχω την κακιά συνήθεια να κάνω μπάνιο! Ντρέπομαι γι αυτό και δηλώνω πως θα σταματήσω τουλάχιστο να πλένω τα πόδια μου. Τώρα διαμαρτύρεται έντονα η Καλλιόπη, γιατί δεν καταλαβαίνω…
Έτσι, αν κάποιο φασισταριό, διασταύρωση του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας (Κνουτ χαϊδευτικά) σας πει άπλυτο να αισθάνεστε υπερήφανοι καθώς κατάγεστε απευθείας από τους Σελλούς, δηλαδή τους πρώτους Έλληνες. Μην ξεχνάτε πως καλύτερα να βρωμάν τα πόδια παρά η ψυχή του κάθε καθάρματος, υποταγμένου και προδότη, που καπηλεύεται πατρίδα – σημαία για να κρύψει τη δικιά του μπόχα και δυσωδία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *