Δεν το αποπειράθηκαν

Γράφει ο mitsos

Δεν τόλμησαν να κάνουν άλλο ένα έγκλημα. Θα τολμήσουν στο μέλλον;
Η εισαγγελέας «λαγός», που είχε προτείνει την αθώωση του βιαστή ανήλικων, εγκληματία νεοδημοκράτη και απάνθρωπου του Θεού, Μίχου, το έκανε για να μετρήσει αντιδράσεις. Αν ο κόσμος δεν αντιστέκονταν στη διπλή αυτή αδικία, αθώωση ενόχου – καταδίκη αθώας, τότε ο Μίχος όχι μόνο θα ήταν έξω, αλλά πιθανότατα να διεκδικούσε και θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ! Έχουν ψηφίσει χειρότερα καθάρματα.

Ο κόσμος όμως βγήκε έξω και διαδήλωσε. Είπε την άποψη του και δήλωσε πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαστική εξουσία. Έτσι οι δικαστές έκαναν λίγο από αυτό που έπρεπε να γίνει: Καταδίκασαν το βιαστή και μαστροπό της ανήλικης για όλες τις κατηγορίες, ενώ αθωώθηκε η μητέρα για όλα εκτός του εκβιασμού. Προσωπικά πιστεύω πως ο εκβιασμός ήταν μια παγίδα προς τη μητέρα, που κατήγγειλε το ειδεχθές έγκλημα.

Μένουν να γίνουν πάρα πολλά, επομένως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε ούτε μια στιγμή. Πρώτα από όλα να δούμε πόσο θα μείνει στη φυλακή το κάθαρμα ο νεοδημοκράτης, κολλητός πολιτικών, Μίχος. Γιατί ακόμα και ισόβια να φάει μπορεί, να μείνει στη φυλακή λιγότερο κι από την αθώα Ηριάννα! Παιδάκι βίαζε ο Μίχος, δεν είχε φίλο Αναρχικό… Όπως λέει κι ο Κούλης, μπορεί να μείνει λίγο «εκτός» και μετά κάπου θα τον βολέψει, αρκεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό.
Εκτός από το βιαστή Μίχο έχουμε και τα 200 καθάρματα – πελάτες που δεν ξέρουμε ποιοι είναι και που οι περισσότεροι κυκλοφορούν ελεύθεροι. 2 λόχοι παιδεραστών μόνο στην περιοχή του Κολωνού! Πρέπει λοιπόν να μάθουμε ποιοι είναι και ίσως τότε καταλάβουμε γιατί δόθηκε εντολή «μπαζώματος» για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα.

Αλλά έχουμε και το κύκλωμα με τη Μαρίνα – Μαρίνα – Μαρίνα. Όχι του τραγουδιού, της ταμίας της ελληνικής μαφίας, που φαίνεται να είναι μέσα στην ελληνική αστυνομία! Πρέπει να ανησυχούμε πάρα πολύ, γιατί το κύκλωμα που εκμεταλλεύονταν άγρια ανήλικα και ενήλικα άτομα έχασε μόνο ένα μέλος. Άντε και καμιά ντουζίνα πελάτες.

Θέλουμε λοιπόν πολλή δουλειά ακόμα. Βεβαίως είναι νίκη, βεβαίως χαιρόμαστε, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Οριστική λύση στην εγκληματικότητα είναι η καταπολέμηση των αιτιών με πρώτη την εκμετάλλευση του ανθρώπου από «άνθρωπο» δηλαδή του πιο άδικου και σάπιου πολιτικοοικονομικού συστήματος.

Μία απάντηση στο “Δεν το αποπειράθηκαν”

  1. Τελικά ήταν οι ένορκοι που πήραν τη σωστή απόφαση. Αν ήταν μόνο οι κατήδες θα είχε γίνει ένα από τα χειρότερα δικαστικά εγκλήματα. Είναι ολοφάνερη η απόσταση της κομματικής και ταξικής δικαστικής εξουσίας από τον κόσμο. Να δούμε λοιπόν τι ποινές θα ρίξουν στο κάθαρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *