Μια καραμπινάτη μαϊμού δημοσκόπηση.

Τα εκκλησιαστικά μαγαζιά βλέπουν την πελατεία τους να μειώνεται συνέχεια σε βαθμό που να μην μπορούν να καλύψουν ούτε τα πάγια έξοδα τους, όπως έγραφε πριν λίγο καιρό ο διευθυντής της “Εστίας”, Μανώλης Κοττάκης.

Το είδαμε και πρόσφατα όταν μόνο κάποιες εκατοντάδες ζηλωτές του χριστιανισμού, με διακριτή την παρουσία του επικεφαλής του “κόμματος του θεούΔημήτρη Νατσιού, έκαναν συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για να μας θυμίσουν κάποιες θεϊκές διδαχές και να τονίσουν την αντίθεση τους στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας.

Κι ενώ λοιπόν είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι το λεγόμενο θρησκευτικό συναίσθημα συνεχώς αμβλύνεται, έρχεται μια δημοσκόπηση του think-tank «Διανέοσις» για να μας στείλει όλους αδιάβαστους σε βαθμό που μόνο ειρωνικά μπορείς να την αντιμετωπίσεις γράφοντας ότι έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης.

Η δημοσκόπηση, λοιπόν της διαΝΕΟσις έχει θέμα «Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες» με το συντριπτικό των φερόμενων ερωτηθέντων προσώπων να δηλώνει την βαθιά του πίστη στη θρησκεία.

Και εντάξει μέχρι εδώ. Γνωρίζουμε πώς γίνονται αυτές οι δημοσκοπήσεις. Προκαλούν κατάγματα στην νοημοσύνη μας όμως το συμπέρασμα των “ερευνητών” ότι το 59% όσων βρίσκονται σε Αριστερά και Άκροαριστερά αναφέρουν ότι είναι πιστοί! (Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση στην Κεντροδεξιά πιστοί είναι κατά 83,4% ενώ στη Δεξιά είναι σε ποσοστό 93%).

Τέσπα. Σίγουρα δεν υπάρχει θρησκευόμενο άτομο σ’ αυτό που ονομάζουν Ακροαριστερά, ενώ κατά την άποψη μας είναι μια ασήμαντη μειοψηφία οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ που ενθουσιάζονται από την θρησκευτική προσήλωση της Λιάνας Κανέλλη.

Με δυο λόγια έχουμε μια καραμπινάτη δημοσκόπηση μαϊμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *