Υπέκυψε σε κυβερνητικούς εκβιασμούς ο δήμαρχος Αθήνας Χάρης Δούκας;

Εδώ δεν έχουμε κυβερνητικούς αξιωματούχους, αλλά μια σπείρα μαφιόζων που βρέθηκαν σε πόστα και καθορίζουν τις ζωές μας. Και κάποιες ενέργειες τους είναι ενδεικτικές που μόνο οργή μπορεί να σου προκαλέσουν. Και αναφερόμαστε στο γεγονός που αποκαλύπτει σήμερα στο πρωτοσέλιδο την ‘Εστίας’, ο διευθυντής της εφημερίδας Μανώλης Κοττάκης.

“Για διπλή πρωτοφανή αθλιότητα εις βάρος των συγγενών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών αλλά και της μνήμης των 57 θυμάτων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδος”, αναφέρει η εισαγωγή του δημοσιεύματος. Και συνεχίζει το ρεπορτάζ: “Κυβερνητικοί φορείς υποδεικνύονται από τον Δήμο Αθηναίων ως ηθικοί αυτουργοί της απαράδεκτης αποφάσεως που έλαβε ο επίδοξος ηγέτης της Κεντροαριστεράς Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας να αφαιρέσει από το πρόγραμμα του εορτασμού της Πρωτομαγιάς στην Τεχνόπολη εκδήλωση για τα Τέμπη, στην οποία επρόκειτο να είναι κεντρική ομιλήτρια η πρόεδρος του σωματείου των συγγενών Μαρία Καρυστιανού”.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Χάρης Δούκας έκοψε την κ. Καρυστιανού επειδή απειλήθηκε από κυβερνητικούς με περιορισμό «κοινοτικών κονδυλίων στον Δήμο της Αθήνας από την Περιφέρεια Αττικής»!

Νομίζουμε ότι ο δήμαρχος Αθήνας είναι υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις και οι αντιπολιτευόμενες δημοτικές παρατάξεις να αναδείξουν το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *