Ενα πολύ καλό βίντεο του δημοσιογράφου Χ. Αβραμίδη για την Χ.Α και την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Πολύ καλό το παρακάτω βιντεάκι που έφτιαξε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης και στο οποίο σχολιάζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής της ναζιστικής συμμορίας Νίκου Μιχαλολιάκου. Οπως γράφαμε πίσω απ’ αυτή την ενέργεια πιθανόν να κρύβεται η κυβέρνηση που αποβλέπει στο να ενθυλακώσει τα ψηφαλάκια των θαυμαστών του Χίτλερ που έχουν απομείνει εν όψει ευρωεκλογών. Αλλωστε, όπως μπορείτε να δείτε σ’ αυτό το βίντεο ο Μητσοτάκης από την Κάλυμνο στις 9 Ιουνίου 2019 καλούσε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν ΝΔ. Για να γίνει πιο ελκυστικός στο κάλεσμα του, τους κάνει τώρα ένα δωράκι με την αποφυλάκιση του αρχηγού της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας.

Το κυβερνητικό κόμμα θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει την φθορά του και τις διαρροές που έχει προς το μόρφωμα του Βελόπουλου -αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις- κάνοντας ανοίγματα σε ακροδεξιούς ψηφοφόρους.

Ο Χ. Αβραμίδης στο παρακάτω οπτικό κάνει μια αναδρομή στην δράση του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής και φέρνει στην μνήμη μας την δράση της παρακρατικής εγκληματικής συμμορίας και του αρχηγού της. Επίσης βλέπουμε την ευμενή μεταχείριση του Μιχαλολιάκου από το αστικό κράτος, όταν είχε ρθει στην δημοσιότητα η εγκληματική του δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *