Όχι άλλους εκβιασμούς! Όχι άλλη κοροϊδία!

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένη να τελειώσει το έργο που της έχει ανατεθεί: είναι αποφασισμένη να αποτελειώσει τον λαό. Εκλέχθηκαν με ψέματα, θέλουν να συνεχίσουν με εκβιασμούς.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, με το κάλυμμα του δημοψηφίσματος, προσπαθεί να νομιμοποιήσει όσα έχει κάνει, και όσα σκοπεύει να κάνει στον λαό από εδώ και πέρα, η κυβέρνησή του. Βλέποντας το ποτάμι της λαϊκής οργής να ξεχειλίζει, και θέλοντας να λάβει μια παράταση ζωής ώστε να ολοκληρώσει την αποστολή που έχουν αναθέσει τα μονοπώλια στην κυβέρνησή του, ετοιμάζεται να επιχειρήσει νέο εμπαιγμό της λαϊκής βούλησης θέτοντας ψευτοδιλήμματα στο λαό.

Η κυβέρνηση έχει δείξει ξεκάθαρα το ποιόν της. Είναι αδίστακτοι εκβιαστές. Είναι ανερυθρίαστοι ψεύτες. Είναι πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου. Πλέον, είναι έτοιμοι να στήσουν μηχανισμούς προβοκάτσιας και προπαγάνδας, ώστε με ψέματα, απειλές και εκβιασμούς να εξαναγκάσουν το λαό να συναινέσει μπροστά στα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματά τους.

Τώρα τους έπιασε ο πόνος για το τι θέλει ο λαός; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα όταν έφεραν το ΔΝΤ; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στο μνημόνιο; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στο επικαιροποιημένο μνημόνιο; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στο μεσοπρόθεσμο; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στο εφαρμοστικό; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στο πολυνομοσχέδιο; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στην επιμήκυνση του Μάρτη; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στην αναδιάρθρωση του Μάη; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα στο κούρεμα του Ιούλη; Ποιον πάνε να κοροϊδέψουν τώρα;

Όχι στα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα που ετοιμάζουν! Όχι άλλη κοροϊδία! Εκλογές εδώ και τώρα, με στόχο η επόμενη αστική κυβέρνηση να είναι όσο το δυνατόν πιο αδύναμη, και να ενισχυθεί το εργατικό-λαϊκό κίνημα!

Πηγή: Υπερβολές

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *