Ταλιμπανική Κολομβία

Πηγή: Θανάσης Καραμπάτσος – Documento

Χθες το βράδυ στη Λαμία κάηκε η επιχείρηση που είχε εμπλακεί με τα δηλητηριασμένα γεύματα σε σχολεία με 40 μαθητές στο νοσοκομείο. Και πέρσι είχαν γίνει παρατράγουδα με τους εκπαιδευτικούς να επιστρέφουν τα σαπάκια σχολικά γεύματα που πλήρωνε χρυσάφι η ελληνική κυβέρνηση για χρυσάφι.

Εκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις λόγω πανδημίας που κατέληξαν διαγωνισμοί στα –όλως τυχαίως– ίδια πρόσωπα που είχαν δοθεί οι αναθέσεις. 

«Γαλάζιοι» είναι και εδώ πίσω από τις αναθέσεις. Τοπικοί προύχοντες της ΝΔ, που είχαν για βουλευτή τον ανεκδιήγητο Χειμάρα, ο οποίος παραβίασε τη δεοντολογία παίρνοντας δουλειές του δημοσίου στην εταιρεία του. Μια Κολομβία έχει μετακομίσει στην Ελλάδα. Μια Κολομβία που μπορεί να κάνει κουμάντο και στη Δικαιοσύνη, όπως διαβάσατε στο χθεσινό φύλλο.

Έρχονται εκλογές και έχουμε γεμίσει Ταλιμπάν δεξιούς. Μπορεί να θρηνούν (όσοι) στο Ιράν τον αγιατολάχ τους που σκοτώθηκε από πτώση ελικοπτέρου, όμως εδώ λιβανίζουν τον αγιατολάχ Μωυσή. Επιτίθενται σε ό,τι τους πληγώνει. Όσο κι αν προσπαθούν, οι κυβερνητικοί επικοινωνιακοί ινστρούχτορες δεν έχουν καταφέρει να βρουν το τρικ με το οποίο θα προσπεράσουν το έγκλημα που τους βαραίνει στα Τέμπη.

Ο Νίκος Πλακιάς βγάζει με θυμωμένες λέξεις την αγανάκτησή του για την αρθρογραφία του iefimerida που επιδιώκει να βάλει άλλη μια ταφόπλακα 41% στο έγκλημα και στη συγκάλυψη. Έρχονται με ιστορίες από το μυαλό τους τα μισάνθρωπα τρολ της ΝΔ εγκαλώντας τους συγγενείς για υπερβολή και πολιτική εκμετάλλευση. Αποτέλεσμα; Αν μπορεί ποτέ να μετρηθεί ο ανθρώπινος πόνος, η πολιτική αγυρτεία έλαβε 36 likes από τον γαλάζιο στρατό του Παρκς και 370 επιβράβευσαν τον θυμό των συγγενών. Η πληγή των Τεμπών δεν κλείνει για την κοινωνία και οι ένοχοι πάντα θα σκυλιάζουν για να την ενοχοποιούν όσες εκλογικές αναμετρήσεις κι αν γίνουν. Εγκληματίες στη συνείδηση της κοινής λογικής.
Κι επειδή έρχονται εκλογές ας δούμε πώς λειτουργούν οι θεοσεβούμενοι της πολιτικής. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *