Η κυρία είναι “άριστη” και λέγεται Δήμητρα Λυγούρα

Πιθανόν να γνωρίζεται τον στίχο “αχ ν’ αρπάξω τη μαγκούρα και να δέρνω μια βδομάδα”, απ’ το γνωστό τραγούδι Στέλιου Βαμβακάρη “Ξεκινάει τ’ αρχοντολόι”. Αυτός μας ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας σήμερα την παρακάτω είδηση.

Η κυρία λέγεται Δήμητρα Λυγούρα και τυγχάνει να είναι το πρόσωπο που αντικατέστησε την πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και κομμένη από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις τελευταίες εθνικές εκλογές, Σοφία Νικολάου.

Παιδί του κομματικού σωλήνα η κ. Λυγούρα έχει την σημερινή επαγγελματική εξέλιξη και προφανώς όπως συνηθίζουν τα στελέχη της κυβέρνησης των αρίστων θεωρεί τον δημόσιο κορβανά κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να απολαύσει ευχάριστες προσωπικές στιγμές. Ετσι η κυρία αυτή πέρασε -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- τις μέρες του Πάσχα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ηλία, έχοντας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τους αστυνομικούς συνοδούς της. Κι όλα αυτά δαπάνες ελληνικού δημοσίου.

Ως γνωστόν λεφτόδεντρα για να απολαμβάνουν τις διακοπές τους οι άριστοι/ες νεοδημοκράτες που στελεχώνουν την κυβέρνηση υπάρχουν. Η δεξιά άλλωστε όποτε βρίσκεται στην κυβερνητική εξουσία, θεωρεί το κράτος τσιφλίκι της και έτσι το αντιμετωπίζει σε όλους τους τομείς.

Πάντως και για να τα λέμε όλα, η Λυγούρα δεν διατύπωσε απόψεις μέσω κάποιου πόστ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ήταν ικανές “να προκαλέσουν σοβαρό κίνδυνο για τη χώρα και είχαν σκοπό να εκφοβίσουν μέρος του πληθυσμού”, σε χρόνο dt να κινηθεί ο αστυνομικός και δικαστικός μηχανισμός. Η κυρία χρησιμοποίησε δημόσιο χρήμα για να κάνει διακοπές. Σιγά το πράγμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *