Αμερική και Ισραήλ


«Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να διευρύνει και να εμβαθύνει τις επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας».

Εχούντ Μπάρακ – Ισραηλινός υπουργός Αμυνας.

Οι Σιωνιστές του Ισραήλ με την αμέριστη υποστήριξη των Αμερικάνων ηγετών, και την αδιαφορία των ευρωπαίων εκτιμούν ότι τώρα μπορεί να καταφέρουν καίρια πλήγματα στον αδούλωτο Παλαιστινιακό λαό.

Σ’ όλο αυτό το έγκλημα που διαπράττει η ηγεσία του Τελ Αβίβ υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που δεν πρέπει να την ξεχνάμε.
Εχει σχέση με την αμερικανική οικονομία και τις εισαγωγές αργού πετρελαίου που κάνει η Αμερική από αραβικές χώρες.
Απ’ αυτή την άποψη –και όχι μόνο- τα σχέδια των σιωνιστών και η σφαγή των Παλαιστινίων εξυπηρετούν και τα σχέδια της Ουάσιγκτον.

Σήμερα με την καθολική ταπείνωση που υφίστανται όλοι οι άραβες ηγέτες, οι οποίοι παρακολουθούν χωρίς να κουνούν το δαχτυλάκι τους, τη σφαγή των Παλαιστινίων βοηθούν αντικειμενικά τους στόχους των ΗΠΑ.

Η Ουάσιγκτον γνωρίζει ότι η σημερινή οργή του αραβικού κόσμου, συνδυαζόμενη με την παντελή έλλειψη δράσης υπέρ των Παλαιστινίων που σφαγιάζονται ανελέητα από το Ισραήλ, θα οδηγήσει τελικά τις αραβικές μάζες σε απελπισία και παραίτηση, συντρίβοντας το ηθικό τους λόγω ότι παραδέχονται την αδυναμία τους.
Είναι εξάλλου η κυβέρνηση των ΗΠΑ που έχει προμηθεύσει με ατομικές βόμβες το Ισραήλ ώστε να κόψει και σαν σκέψη στους άραβες ηγέτες ότι θα μπορούσαν να αντιπαρατεθούν στρατιωτικά μαζί του.

Οσο κυνικό και αν ακούγεται, λοιπόν, όσο περισσότεροι Παλαιστίνιοι μακελευτούν από τον Εχούντ Όλμερτ και τις ορδές του, τόσο καλύτερα εξυπηρετούνται τα σχέδια των ΗΠΑ, γιατί τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ταπείνωση των Αράβων.

Γι’ αυτό και η αλληλεγγύη μας στον ηρωικό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού είναι ταυτόχρονα και μάχη ενάντια στην παγκόσμια βαρβαρότητα που μας επιβάλλουν οι Αμερικάνοι και οι κολαούζοι τους.

0 απαντήσεις στο “Αμερική και Ισραήλ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *