Οι φτωχοί ψηφίζουν τους δυνάστες τους και τα στελέχη της Ν.Δ το απολαμβάνουν

Από φίλο αναγνώστη λάβαμε και παραθέτουμε:

Αλαζονεία, αμετροέπεια, από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ Δημήτρη Τσιόδρα και ταυτόχρονα φτύσιμο στην βάση του κόμματος του. Τον άκουσα πριν λίγο στον Real FM και μου δημιούργησε την εντύπωση ότι θεωρεί μαζοχιστές τους ψηφοφόρους του κόμματος του. “… Δεν περιμένουμε να μας πει η αντιπολίτευση για την ακρίβεια, το 41% που μας ψήφισε πηγαίνει σούπερ μάρκετ …” μας είπε.

Αναγνωρίζει δηλαδή ότι υπάρχει “πληθωρισμός της απληστίας”, όπως παραδέχτηκε και ο Μητσοτάκης, που κάνει τον βίο, αβίωτο, στα λαϊκά στρώματα, αλλά χαίρεται που οι φτωχοί ψηφίζουν τους δυνάστες τους.

Αυτό μου θυμίζει το παρακάτω ανέκδοτο:

Σ ένα χωριό της Κρήτης γνωρίζονται το καλοκαίρι δυο νεαροί, ο ένας Πειραιώτης και ο άλλος Κρητικός, ψηλός, γεροδεμένος, με μουστάκες 2 μέτρα, αλλά όχι πολύ φανατικός άντρας. Αφού γνωρίστηκαν καλά, ο Πειραιώτης προτείνει στον Κρητικό να….. συσφύγξουν τις σχέσεις τους.
Πάνω στη…. σύσφιγξη ρωτά ο Πειραιώτης τον Κρητικό:

“Πονάς, Μανωλιό;”

Κι ο Μανωλιός: “Πονάν, ωρέ, τα παλικάρια;”

Β.Κ: Ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι ένας γνωστός πολιτικός γενίτσαρος. Υπήρξε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και αποχώρησε το 1989 στην διάσπαση που έγινε εξ αιτίας της συγκυβέρνησης Συνασπισμού-Ν.Δ, καταγγέλλοντας το ΚΚΕ, που συμμετείχε τότε στον Συνασπισμό, για δεξιά παρέκκλιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *