Το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ, μακελεύει πάλι τον άμαχο Παλαιστινιακό λαό

Εικόνες που σοκάρουν περιέχουν τα βίντεο που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας την φρίκη και την κτηνωδία του ισραηλινού στρατού, που βομβάρδισε σκηνές και παραπήγματα, στα οποία βρίσκονταν οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι. Η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε τον καταυλισμό Ταλ Αλ-Σουλτάν που το ίδιο το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ, είχε χαρακτηρίσει «ασφαλή ζώνη», με αποτέλεσμα πάνω από 100.000 άνθρωποι να είναι στοιβαγμένοι σε άθλιες συνθήκες.

Μέχρι στιγμής ο επίσημος απολογισμός του υπουργείου Υγείας της Γάζα, κάνει λόγο για 50 νεκρούς, ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά που σκοτώθηκαν στον ύπνο τους ή κάηκαν ζωντανά από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές. Ο απολογισμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία καθώς δεκάδες άνθρωποι είναι βαριά τραυματισμένοι από τη φωτιά που ακολούθησε μετά τους βομβαρδισμούς, την οποία οι κάτοικοι προσπαθούν ακόμη να κατασβήσουν.

Είναι ντροπή για την ανθρωπότητα που επιτρέπει αυτή τη σφαγή αμάχων γυναικών και παιδιών, από τι κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, το οποίο έχει την στήριξη ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Είναι ντροπή για την Ευρώπη, για την Αμερική, για τις κυβερνήσεις που μαζί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτρέπουν να συνεχίζεται αυτή η σφαγή που δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη Χαμάς, ούτε με άμυνα. Είναι συνενοχή των εγκλημάτων όσοι στην χώρα μας εξακολουθούν να υποστηρίζουν το κράτος δολοφόνο της Μέσης Ανατολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *