Το ΚΚΕ πρώτο κόμμα σύμφωνα με τις συγκεντρώσεις.

Γράφει ο mitsos175

Προχτές τα κομματόσκυλα της ΝΔ κορόιδευαν τη συγκέντρωση του Κασσελάκη στο Σύνταγμα. Λίγος κόσμος, υποτονική κλπ.
Χτες ήταν η σειρά των ρεφορμιστών να γελάσουν με την ψυχή τους. Ο Μητσοτάκης έκανε την πιο αποτυχημένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ήταν πιο χάλια κι απ’ αυτές του Σαμαρά. Ήταν τόσο χάλια, όσο του Βενιζέλου όταν το ΠΑΣΟΚ καταποντίζονταν.

Να συγκρίνουμε με τις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ; Σύμφωνα με τις συγκεντρώσεις το Κομμουνιστικό Κόμμα κατεβάζει σαφέστατα περισσότερους. Αλλά στην κάλπη είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Κρίμα που δε θα πάει ο κόσμος να αποδοκιμάσει την πολιτική της νεοφιλελέ λεηλασίας, του ξεπουλήματος και της καταστροφής και στην κάλπη. Πάνε παραλία κι αυτό θα είναι το τελευταίο μπάνιο που κάνουν δωρεάν.

Στόχος της ΝΔ είναι να πάρει πάνω από 33%. Η ΝΔ στους εγγεγραμμένους πήρε μόλις 24% το οποίο έγινε 41% λόγω της αποχής. Στις προηγούμενες ευρωεκλογές είχε πάρει 1.873.137 ψήφους σε 10.088.325 εγγεγραμμένους, δηλαδή όχι 33% αλλά περίπου 19%.
Το αν θα τα καταφέρει λοιπόν, εξαρτάται από την αποχή. Με 60% αποχή, να ψηφίσουν δηλαδή λιγότεροι από 4.000.000, θέλει μόλις 1.320.000 ψήφους για το 33%. Η ΝΔ – με εξαίρεση το Μάη του 2012 – ποτέ δεν πήρε κάτω από 1.500.000 ψήφους. Ακόμα και το Μάη είχε πάρει περίπου 1.200.000. Οπότε, αν υπάρχει μεγάλη αποχή, θα πάρει μια επικοινωνιακή νίκη.

Ο κόσμος θα έχει μαυρίσει το Μητσοτάκη, όμως λόγω και της διαλυμένης αντιπολίτευσης, οι ΑΡΔ θα τον εμφανίζουν ως νικητή! Παρόλο που θα καταδικαστεί η πολιτική της μαύρης αγοράς, της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος, της διαφθοράς, του ξεπουλήματος των δημοσίων αγαθών, οι φασίστες θα ξεσαλώσουν. Ο Μητσοτάκης θα εντείνει το ξεπούλημα και το πλιάτσικο. 1.500.000 στα 5.000.000 είναι ακριβώς 30%. Στα 4.000.000 είναι 37,5%.
Θα χάσει 900.000 ψήφους; Είναι πιθανό. Μπορεί και 1.000.000. Η ακρίβεια και η σαπίλα έχουν εξοργίσει πολλούς. Το θέμα είναι αυτή η οργή να εκφραστεί. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ψηφίσουμε κόμματα που θα είναι ενάντια στην πολιτική της απόλυτης καταστροφής. Ενάντια στην διάλυση του ΕΣΥ για χάρη των ιδιωτών, ενάντια στα πτυχία κουρελόχαρτα, κατά της διαφθοράς, κατά της συγκάλυψης εγκλημάτων κλπ.

Πρέπει να δοθεί σαφέστατο μήνυμα το οποίο να μην μπορούν να διαστρεβλώσουν. Προσοχή επίσης στη νοθεία. Η δεξιά ποτέ δεν έπαιζε έντιμα και φυσικά ο πιο ανέντιμος και διεφθαρμένος ήταν πάντα ένας Μητσοτάκης.

Καλό βόλι. Μην αφήσετε καθάρματα, βολεμένους, υποταγμένους, ηλίθιους, να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας

Μία απάντηση στο “Το ΚΚΕ πρώτο κόμμα σύμφωνα με τις συγκεντρώσεις.”

  1. Λοιπόν, η σωστή σειρά έχει ως εξής: Το πρωί της Κυριακής πάμε να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ! Ψηφίζουμε Κ.Κ.Ε. Μετά πάμε για μπάνιο στην παραλία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *