Γιατί ο χουντικούλης κάνει τον Κινέζο;

Γράφει ο mitsos175

Στη γαλάζια συμμορία κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν γιατί έχασαν τους μισούς. Ξέρουν πολύ καλά πως ο κόσμος τους μαύρισε κυρίως για την ακρίβεια, τη ληστεία μέσω του ΦΠΑ, τις πλάτες που κάνουν στους μαυραγορίτες.

«Χάσαμε από το γάμο των ομοφυλοφίλων» έβγαλαν το συμπέρασμα οι φωστήρες του κόμματος των πλιατσικολόγων. Ότι δηλαδή ενδιαφέρεται ο εργαζόμενος για το αν θα πηδηθούν δυο άγνωστοι σ’ αυτόν, κι όχι για το καθημερινό πήδημα που γίνεται στον ίδιο στα σούπερ μάρκετ και τους λογαριασμούς!

Ο Μητσοτάκης ξέρει καλά γιατί έχασε. Το περίμενε, γι αυτό άλλωστε μιλούσε για 33% με 60 αποχή. Δεν περίμενε να χάσει μέχρι και το σκληρό πυρήνα της ΝΔ. Ξέρει επίσης πως όσο ανεβαίνουν οι τιμές, θα πέφτουν τα ποσοστά της συμμορίας του, μέχρι να αποφασίσει ο κόσμος να τον στείλει στο διάολο οριστικά και αμετάκλητα.

Το ότι δεν το αναγνωρίζει σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Πως οι τιμές θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Μπορεί κάποια πράγματα να γίνουν αργότερα. Όπως πχ το ξεπούλημα του νερού, ή το παρανοϊκό νομοσχέδιο που θεωρεί υπευθύνους για τις πυρκαγιές τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Μπορεί επίσης κάποιοι σαν τον Άδωνη να μην προκαλούν τόσο με τις δηλώσεις τους. Η αρσενική Εύα Μπράουν ανησυχούσε πάρα πολύ γιατί γνωρίζει πως η ευθύνη θα μετακυλήσει από το Μητσοτάκη στον ίδιο και στους άλλους υπουργούς. Ήδη ετοιμάζεται το κόλπο του ανασχηματισμού και για να μην έχει γίνει ακόμα κάτι άλλο θέλει να φορτώσει σε όσους διώξει.

Το πρόβλημα είναι πως η ακρίβεια θα μειώνονταν αν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση. Μετρώντας τις ψήφους ο Μητσοτάκης δεν ανησυχεί γι αυτό. Οι ψήφοι που πήρε σε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν η μεγαλύτερη νίλα, όμως η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, του αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Καθόλου τυχαία λοιπόν η πρώιμη αμφισβήτηση του Ανδρουλάκη η οποία θα προκαλέσει κι άλλα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί πχ ο Γερολάγνος, όπως τον έλεγε κοροϊδευτικά ο Πανούσης να συσπειρώσει τον κόσμο της κεντροαριστεράς; Αυτός είναι το σκαμπό του Μητσοτάκη! Γιατί, αν τα βρουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε τοπικά στο β’ γύρο των δημοτικών, ο Μητσοτάκης θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν θα προσπαθήσει να στρέψει το βλέμμα των πολιτών αλλού. Θα επιχειρήσει επίσης να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντιπολίτευση. Ένα τέτοιο πρόβλημα ήταν το κατασκευασμένο από τη ΝΔ ψέμα πως τάχα η Νέα Αριστερά θα πάει στο ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει Νέα Αριστερά. Ο κόσμος τους αποδοκίμασε έντονα. Όπου πάνε θα δημιουργήσουν προβλήματα, κι αυτό το ξέρουν οι πάντες.

Ο Μητσοτάκης θα χάσει γιατί η πολιτική του είναι καταστροφική για τους περισσότερους. Σκοπός τους είναι να μαζέψει τα φασισταριά και να ελπίζει πως θα έχει μια διασπασμένη αντιπολίτευση ώστε η πλειοψηφία να απογοητευτεί ακόμα μια φορά.

ΥΓ: Θυμίζουμε πως ήταν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που έφερε τη ΝΔ στην εξουσία. Αν το ΚΚΕ έπαιρνε έστω τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μητσοτάκης θα χάσει σίγουρα τις επόμενες εκλογές, αφού ο κόσμος θα είχε κάτι να ελπίσει. Τώρα έχει να επιλέξει παραλλαγές της ίδιας πολιτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *