Τα λύτρα της βίας.

Γράφει ο mitsos175

Εδώ θα πούμε για τον ενδοοικογενειακό φασισμό. Για τα λύτρα της βίας. Βγήκαν τα τρολ της ΝΔ, οι επαγγελματίες ψεύτες, να πουν πως τάχα ο Λύτρας, ο ποινικολόγος που έδειρε άγρια τη γυναίκα του, είναι αριστερός!
Ξέχασαν όμως πως τον είχε καλέσει η ΔΑΠ να μιλήσει για τη… βία! Τον πιο κατάλληλο διάλεξαν αφού εξασκούσε τη βία μέσα στο σπίτι. «Είναι ζηλιάρης» θα πουν κάποιοι, όχι θα πω εγώ. Ένας λόγος υπάρχει: Είναι φασιστομαλάκας.

Φασιστομαλάκας είναι ο τύπος που νομίζει πως ο σύντροφος του είναι κτήμα του. Δε χρειάζεται την αγάπη τέτοιος κομπλεξικός, χρειάζεται την υποταγή. Αυτού του είδους ο φασισμός πηγάζει από την πατριαρχία και μπορεί να τον βρούμε και στους λούμπεν.

Προφανώς «Αν είσαι ένας φτωχός αναρχικός, που προσπαθείς να απαλλοτριώσεις κάποια προϊόντα ευτελούς αξίας βρίσκεσαι στην φυλακή. Αν είσαι “έγκριτος” ποινικολόγος και ξυλοφορτώνεις την γυναίκα σου, αφήνεσαι ελεύθερος». Έτσι λέει η ανομία Φλωρίδη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους, γι αυτό ακριβώς ο τύπος που παρ’ ολίγο να σκοτώσει στο ξύλο τη γυναίκα του, είναι σπιτάκι του.
Να της ρίξει άλλο ένα μπερντάκι, γιατί δεν τον κάλυψε όσο έπρεπε. «Γιατί δεν συλλαμβάνεται η σύζυγος του Απ. Λύτρα για ψευδή κατάθεση;» και κάποιοι δεν κατάλαβαν.

Να το κάνουμε λιανά, που το κάναμε. «Μια γυναίκα επαγγελματικά αποκατεστημένη αναγκάζεται να διαψεύσει τον εαυτό της προσπαθώντας να αθωώσει τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κρατείται αφού του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του. Αντιλαμβανόμαστε πώς θα συμπεριφερθεί, πιθανόν, μια κακοποιημένη σύζυγος που εξαρτάται οικονομικά από τον άντρα της».
Με σας είμαστε κυρίες μου, αλλά μιλήστε κι εσείς, πάρτε μέτρα, γιατί θα σας σκοτώσουν. Δεν είναι «φυσιολογικό» το ξύλο, ούτε «βγήκε από τον παράδεισο», όπως σας έχουν δηλητηριάσει το μυαλό. Κινδυνεύετε θανάσιμα!

Ούτε πρόκειται να γίνει εύκολα καλά ο εθισμένος στη βία. Θα δείρει και θα ξαναδείρει. Είναι η πιο ύπουλη μορφή φασισμού, που μπορεί να μολύνει και το θύμα, το οποίο πολλές φορές λέει «εγώ φταίω»! Όχι, δε φταις εσύ, που ο άλλος είναι μαλάκας! Έγινε μαλάκας, όχι γιατί γεννήθηκε έτσι, αλλά καλλιεργήθηκε συστηματικά ο φασισμός.

Αυτή την καλλιέργεια την έχω δει διαχρονικά. Έχετε δει το «προξενιό της Ιουλίας»; Στα χωριά κυρίως μερικές δεκαετίες πριν ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Εγώ δεν μπορώ να δω τη σειρά, παρά τους εξαιρετικούς ηθοποιούς, γιατί θυμάμαι πως σε κάποια χωριά έδερναν οι πατεράδες και οι σύζυγοι ό,τι θηλυκό υπήρχε.
Κάποιος πχ κυνηγούσε τη μοναχοκόρη του να τη σκοτώσει γιατί μίλησε σε κάποιον άγνωστο, ο οποίος απλά την είχε ρωτήσει ποιο δρόμο να πάρει! Με την κατάργηση της προίκας κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση, δε φυλακίζονταν τόσο οι κοπέλες. Γιατί «αν έβγαιναν έξω και τις κορόιδευε κάποιος, θα ζητούσαν μετά μεγαλύτερη προίκα»!

Ζούμε στο Μεσαίωνα μανάρια μου. Αυτό σημαίνει «οικογένεια» κατά το δεξιό τρίπτυχο, αγοραπωλησία! Ο αδύναμος είναι δούλος, πράγμα! Τα χούφταλα που ψηφίζουν ΝΔ είναι φασίστες μια ζωή, έχουν φάει τη βία και το φασισμό με την κουτάλα. Εμείς οι υπόλοιποι οφείλουμε να αλλάξουμε αυτή την Κόλαση ανισότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *