Αργοπεθαίνοντας στην Γαζα


Οι Σιωνιστές, στηριζόμενοι στην αμέριστη υποστήριξη των αμερικάνων (μέχρι ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας που ζητούσε «να σταματήσει κάθε στρατιωτική επιχείρηση εναντίον άμαχου πληθυσμού» μπλόκαραν οι ΗΠΑ), συνεχίζουν το αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού.

Απ’ ότι διαβάζουμε στο Αλ Τζαζίρα ο απολογισμός της ισραηλινής θηριωδίας έχει επιφέρει μέχρι τώρα τον θάνατο 473 Παλαιστινίων ενώ άλλοι 2.300 έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το BBC ο στρατός κατοχής έχει πρώτους 30 τραυματίες στρατιώτες από την άμυνα των παλαιστινίων. (Βίντεο του BBC).

Η ενημέρωση που έχουμε απ’ τα διεθνή ΜΜΕ είναι απ’ τους στρατιωτικούς ανταποκριτές και φυσικά είναι απόλυτα ελεγχόμενη απ’ τους σιωνιστές.

Το Αλ Τζαζίρα αναφέρει ότι η Χαμάς έχει αιχμαλωτίσει δυο στρατιώτες του Ισραήλ, ενώ όπως η ίδια η Χαμάς,ανακοίνωσε εννέα Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια των χερσαίων επιχειρήσεων

Αυτή την στιγμή οι Ισραηλινοί στρατιώτες βρίσκονται σε αστικές περιοχές κάνοντας έρευνες από σπίτι σε σπίτι συλλαμβάνοντας όποιον/α Παλαιστίνιο/α θεωρούν «ύποπτο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *