Να βγει ο λαός στο προσκήνιο επιβάλλοντας τη θέλησή του και το δίκιο του !

€lections ?

Να βγει ο λαός στο προσκήνιο επιβάλλοντας τη θέλησή του και το δίκιο του !

Μπροστά στα αδιέξοδα μιας τραγικής πολιτικής, που τους οδηγεί μαθηματικά σε νέο κύκλο ανηλεούς επίθεσης, με τον τρόμο μιας σθεναρότερης και πιο δυναμικής αντίδρασης του λαού, θορυβούνται οι άθλιοι κυβερνήτες, σπρώχνονται σε ελιγμούς και σε πανάθλιους εκβιασμούς, ακόμα και σε αυτές τις οβιδιακές μεταμορφώσεις και τις κολοτούμπες των τελευταίων ημερών. Ο λαός με τους αγώνες και τις εκδηλώσεις του, αν και δεν έφτασαν για να διώξει τους διώκτες του-φρόντισαν πολλοί για αυτό, κουρέλιασε όμως και απονομιμοποίησε πολιτικά τη λαομίσητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ.Α.Π, μια χούφτα ατζέντηδων των διεθνών τοκογλύφων και της οικονομικής ολιγαρχίας, που λεηλατεί τη ζωή μας και τον πλούτο της χώρας για λογαριασμό τους. Δεν πρέπει να βρουν τόπο να σταθούν και χρόνο να ροκανίσουν!

Ο λαός πρέπει να απαιτήσει να φύγουν τώρα, μαζί με την πολιτική τους. Είναι έκπτωτοι μαζί με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΟΝΕ τους και όλο τον εσμό που τους στηρίζει. Αυτό το ηχηρό «όχι» του λαού απέναντι στα ιερά και τα όσια της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, που θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου για αντισυστημική διέξοδο, είναι που τρέμουν και δαιμονοποιούν όλα τα εγχώρια και διεθνή επιτελεία του πολιτικού κατεστημένου και της οικονομικής ολιγαρχίας. Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις και ο εξευτελισμός του πρωθυπουργού γύρω από το δημοψήφισμα, την παραίτησή του και τις εκλογές, είχε ένα και μόνο κίνητρο: Να δρομολογήσει τις διεργασίες και τους πολιτικούς εκβιασμούς για να κλειδωθεί το πολιτικό τοπίο της δια βίου λιτότητας και της κοινωνικής λεηλασίας, ερήμην της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Αυτόν το λαό, τον οργισμένο, τον αγανακτισμένο, που τους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους, πάνε να τον παραμερίσουν, να τον βάλουν στην άκρη, να διαστρέψουν τη θέλησή του:

Η κυβέρνηση που τον ληστεύει, τον φιμώνει, τον εκβιάζει, τον απειλεί, τον δένει χειροπόδαρα βάζοντας του ένα παντός καιρού εκβιαστικό «ναι» στο στόμα. Η αντιπολίτευση που περιμένει το δαχτυλίδι της διαδοχής, κατεβάζει το προσωπείο της και βάζει πλάτη να κλειδωθούν αποφάσεις και οδυνηρά μέτρα για πολλές δεκαετίες και μετά να πάμε σε εκλογές!

Η Αριστερά που αντί να καλεί το λαό σε ενεργητική, ορμητική, εξεγερτική παρουσία, μόνο ψήφους προσδοκά και εκλιπαρεί για εκλογές! Τα ΜΜΕ της κοινωνικής λοβοτομής, του τηλεοπτικού κανιβαλισμού και της φαιάς προπαγάνδας που αρχίζουν την ίδια πλύση εγκεφάλου, με τους ίδιους εντολείς, για την ίδια πολιτική, με άλλους, τώρα, σωτήρες. Η Ε.Ε. είναι θρησκεία μας λεν και το ευρώ το άγιο πνεύμα, τα κοινωνικά δικαιώματα αμαρτία… Με εξέγερση πρέπει να φύγουν! όλοι τους, μαζί με την πολιτική τους. Με το λαό στους δρόμους της ανατροπής, ένα λαό ψιλιασμένο που δεν εκχωρεί στο σάπιο πολιτικό σύστημα ιδέες και σενάρια εκλογικής εκτόνωσης και εθνικής σωτηρίας, ούτε θα μείνει στη γωνία προσδοκώντας λύσεις για λογαριασμό του.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ: μέσα από την ανατροπή της κυβέρνησης, την εκδίωξη της Τρόικα και την ακύρωση όλων των συνθηκών και των συμβάσεων που υπογράφτηκαν μαζί της, την έξοδο από την ΕΕ και την ΟΝΕ, τη μη αναγνώριση-διαγραφή του Χρέους, την κοινωνικοποίηση των τραπεζών, τη φορολόγηση του Κεφαλαίου, την απόδοση στο λαό της εκκλησιαστικής περιουσίας. ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ: για να δοθούν χρήματα σε όλο το κοινωνικό πεδίο για μισθούς – συντάξεις – Υγεία – Πρόνοια – Ασφάλιση, Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, κοινωνικές υποδομές, για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Κάθε μέρα στους δρόμους – με ένα όχι παντού. Με τους εξεγερμένους και όσους αντιστέκονται, με το κίνημα και τα σωματεία, τις απεργίες, το λαό, την κοινωνία σε ένα πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο αγώνα για τη ρήξη και την ανατροπή. Να πέσουν τώρα με το λαό στους δρόμους . Η εργαζόμενη πλειοψηφία να γράψει ιστορία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *