Εκδήλωση Κόκκινης Ορχήστρας για τις κινητοποιήσεις 19/20 Οκτώβρη

“Η μάχη της 19-20 Οκτώβρη χάθηκε.Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη που θα είναι πολύ σύντομα, ας απασχολήσει στα σοβαρά όσους θεωρούν ότι η σαπίλα του καπιταλιστικού συστήματος δεν διορθώνεται, αλλά ανατρέπεται, για να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα. Πάνω απ’ όλα όμως χρειαζόμαστε μια αριστερά που να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο της αναμέτρησης. Μακριά από τους στρατηγούς της ήττας. Μακριά από τους συμβολισμούς της προηγούμενης εποχής. Μακριά από τη συνθηκολόγηση με το ρεφορμισμό και τον τυχοδιωκτισμό. Μακριά από την υποταγή σε κάθε είδος αυθορμητισμού. Μακριά από σικέ συγκρούσεις που καταλήγουν σε αγώνες ταχύτητας.Μακριά από όσους δεν αντιλαμβάνονται ότι η αντιπαράθεση με το μνημόνιο δενμπορεί να γίνει αποφεύγοντας διαρκώς την αναμέτρηση με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους. Μακριά από όσους συσκοτίζουν την πραγματικότητα”.

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις 20 Οκτώβρη και τη “βεντέτα” που ξέσπασε αμέσως μετά, μεταξύ ΚΚΕ και αναρχικών, η ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σας καλεί στην ανοιχτή συζήτηση

με θέμα: “Μια χαμένη ευκαιρία με πικρότέλος… Ένας πρώτος απολογισμός για τοδιήμερο κινητοποιήσεων 19/20 Οκτώβρη και τις προοπτικές του κινήματος”

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι Μεταναστών (Ερμού 23) το ΣΑΒΒΑΤΟ5 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 7.30μμ

 

* Όπως είναι φυσικό, αναφορά θα γίνει και στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και στο ποια θα πρέπει να είναι η πρόταση της αριστεράς.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *