Οι μάσκες έπεσαν. Τριτοκοσμική μπανανία κατάντησε την Ελλάδα το πολιτικό σύστημα. (Βίντεο) – Ανακοίνωση του ΚΚΕ (Βίντεο)

Οι μάσκες έπεσαν. Το αστικό πολιτικό σύστημα έχει καταντήσει την χώρα μας τριτοκοσμική Μπανανία. Ακόμα και αυτοί που μέχρι τώρα είχαν αυταπάτες βλέποντας ότι το ντόπιο αστικό σκηνικό δεν έχει πια την δυνατότητα να κάνει κινήσεις τακτικής για εσωτερική κατανάλωση και για μικροκομματικές σκοπιμότητες πρέπει να έχουν πειστεί ότι οι αστοί πολιτικάντηδες δεν αποτελούν παρά μαριονέτες  στα χέρια ντόπιων και ξένων εκπροσώπων καπιταλιστών.

Η παρέμβαση που έκανε σήμερα ο Ολι Ρεν ήταν καθοριστική. Εριξε και το τελευταίο «φύλλο συκής» στην δήθεν αντιπολιτευτική στάση της Ν.Δ και την έκανε να συρθεί στις εντολές που πήρε.

Γράφαμε χτες ότι «αυτό που θέλει να αποφύγει με κάθε τρόπο η Ν.Δ είναι να έρθει για ψήφιση στην βουλή (σε περίπτωση συγκυβέρνησης) πακέτο η δανειακή σύμβαση την οποία έχει πει ότι θα ψηφίσει μαζί με τα συνοδευτικά μέτρα με το μνημόνιο κι αυτό γιατί δεν θέλει να χρεωθεί τα μέτρα πριν από τις εκλογές. Σκεπτόμενος έξυπνα –για την αστική του λογική πάντα- θέλει να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους και να κλέψει την ψήφο τους με ένα «θολό» προεκλογικό πρόγραμμα και μετά να τους ρίξει την «κατραπακιά» των μέτρων».

Η εντολή που πήρε όμως σήμερα η Ν.Δ είναι να κάνει στροφή 180 μοιρών στις θέσεις της. Τώρα στο μόνο που τις μένει να κάνει αντιπολίτευση
είναι κάποια διαδικαστικά ζητήματα. (Πότε και πως θα παραιτηθεί ο Γ. Παπανδρέου, πως θα στελεχωθεί η νέα κυβέρνηση κλπ).

Δείτε και το βίντεο με την ανακοίνωση του ΚΚΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *