Η ξεφτίλα της δημοσιογραφίας απέκτησε όνομα. Λέγετε Realhews.


Ένα εγκεφαλικό κατασκεύασμα κάποιου φαντασιόπληκτου δημοσιοκάφρου (Βαγγέλης Μπότσαρης, λέγετε) έκανε σήμερα πρωτοσέλιδο η φυλλάδα του Ν. Χατζηνικολάου.
Το διαφήμιζε μάλιστα τηλεοπτικά, σαν «αποκάλυψη σοκ».

Να δούμε τι μας λέει ο τύπος που επικαλείται στο δημοσίευμα του πληροφορίες «αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας»: «Στα χέρια μια νέας γυναίκας “κροταλίζει” ένα απ’ τα πυροβόλα της τρομοκρατικής οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας”. Μια γυναίκας για την οποία μέχρι σήμερα υπήρχαν στοιχεία ότι τοποθετούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς, όμως τώρα πια φαίνεται να συμμετέχει στην ομάδα των μελών της οργάνωσης που αποδείχτηκαν αποφασισμένοι να χύσουν αίμα, δολοφονώντας πάση θυσία αστυνομικό!!!».

Συνεχίζοντας το παραμύθι του ο δημοσιοκάφρος γράφει για μια «σχετικά ψηλή και λυγερόκορμη γυναίκα» που σύμφωνα με τις πληροφορίες που ισχυρίζεται ότι του είπαν οι ασφαλίτες, συμμετείχε «σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών από τον “Ε.Α”».

Αν όντος κι αυτό το σενάριο διακινείτε απ’ τους ασφαλίτες έχει την ίδια βαρύτητα μια αυτό που διοχέτευαν πριν μερικές μέρες και παρουσίαζαν αρχηγό του «Επαναστατικού Αγώνα» τον Γιάννη Σερίφη.

Και άιντε να υποθέσουμε ότι οι μπάτσοι έχουν κάποιες σκοπιμότητες για να προβάλλουν αυτά τα σενάρια, η φυλλάδα του Χατζηνικολάου όμως πώς τα υιοθετεί και προβάλει την εκδοχή των μπάτσων σαν κάτι δεδομένο;
Πώς γράφει για μια γυναίκα «για την οποία μέχρι σήμερα υπήρχαν στοιχεία ότι τοποθετούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς», αφού δεν υπάρχει κοπέλα όχι να δικαστεί αλλά ούτε να της αποδοθεί κατηγορία για κάτι τέτοιο;

Μετά απ’ αυτό μπορεί να πούμε ότι η ξεφτίλα της δημοσιογραφίας απέκτησε όνομα. Λέγετε Realhews.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *