ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΤΟΥ: ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ)

Ο δολοφόνος – σε παράφραση της γνωστής ρήσης – δεν επιστρέφει μονάχα στον τόπο του εγκλήματος (κι αυτό το έχει κάνει πολλάκις το ελληνικό κράτος και οι κυβέρνησεις του σε πάνω από 15 σημεία στον πλανήτη), αλλά βρίσκει και νέα μέρη εξόρμησης για σφαγές, επιθέσεις, εκμετάλλευση και ξεριζωμούς.

Μαθαίνουμε πως «θετικό είναι καταρχάς το υπουργείο εθνικής άμυνας στην αποστολή ελληνικού τμήματος ή μεμονωμένων στρατιωτικών στη Λωρίδα της Γάζας, στο πλαίσιο διεθνούς αποστολής, η οποία θα επιβλέπει και θα εγγυάται την κατάπαυση του πυρός καθώς και το έργο των ανθρωπιστικών αποστολών»!

Το «ανθρωπιστικό έργο» των ελληνικών δυνάμεων ξεδιπλώνεται με πλήρη ένταση και συνέπεια στο Αφγανιστάν, στο Κόσσοβο, την Αφρική και πάει λέγοντας. Οι «ειρηνευτικές αποστολές» του ελληνικού κράτους ενάντια στον εσωτερικό εχθρό περιλαμβάνουν μέσα σε ένα μήνα νεκρούς δεκαεξάχρονους και μετανάστες, εκατοντάδες συλληφθέντες, εφαρμογή (στρατιωτικών ουσιαστικά) τρομονόμων, απαγόρευση διαδηλώσεων, δεκάδες σοβαρά τραυματίες, την Κ. Κούνεβα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από την ταγματασφαλίτικη επίθεση της εργοδοσίας. Κι ο δολοφόνος τώρα ετοιμάζεται να εκστρατεύει στη «Γη του Πουθενά», το λεηλατημένο και ισοπεδωμένο «θάλαμο αερίων» της Παλαιστίνης, των εκατοντάδων νεκρών και χιλιάδων τραυματιών σε μόλις λίγες μέρες.

Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει εδώ και κάποιο καιρό ανάμεσα στους εταίρους της αντι-τρομοκρατικής εκστρατείας, την ΕΕ και τις ΗΠΑ, την ελληνική και τουρκική κυβέρνηση και τους σφαγείς του Ισραήλ. Αφού σε Ευρώπη και ΗΠΑ έβγαλαν το στρατό στους δρόμους για την καταστολή του εχθρού-λαού, στην Ελλάδα μετέτρεψαν τους δρόμους σε εμπόλεμες ζώνες εφαρμογής της αγριότερης αστυνομικής βίας, τώρα ετοιμάζονται να γίνουν διαιτητές στο παιχνίδι: «βομβάρδισε, πυροβόλησε και εξόντωσε τον Παλαιστινιακό λαό σε κάθε γωνιά και με κάθε μέσο» στη λωρίδα της Γάζας.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΓΓΕΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΡΕΓΓΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

Τολμούν και μιλούν για διεθνείς παρατηρητές, αυτοί που – στη λογική των ίσων αποστάσεων(!) – πρώτα καταδίκασαν τη Χαμάς και ύστερα γενικά τη βία, ενώ τα ισραηλινά F-16 θερίζουν αμάχους. Τολμούν και μιλούν για ειρηνευτικές δυνάμεις αυτοί, που συναίνεσαν στη μαζική γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορούν να καταδικάσουν καν τους βομβαρδισμούς σχολίων και οχημάτων του ΟΗΕ ως έγκλημα του Ισραηλινού κράτους και του στρατού.

Πώς όμως να κάνουν κάτι διαφορετικό; Μήπως η αντιμετώπιση του εχθρού δεν είναι κοινή σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ελληνικό και ισραηλινό κράτος και διαφοροποιείται μόνο στις παραλλαγές της; Πογκρόμ και άγρια καταστολή, δολοφονίες, τραυματισμοί, συλλήψεις, βασανισμοί ενάντια σε όποιον τολμά να σηκώσει κεφάλι. Η στοίχιση του ελληνικού κράτους με το έγκλημα στη λωρίδα της Γάζας φαίνεται παντού.

Η ελληνική κυβέρνηση, της μηδενικής ανοχής στον «εσωτερικό εχθρό», δηλώνει πως φταίει για όλα η Χαμάς, «αναγκάζοντας» το Ισραήλ να επέμβει! Οι διακρατικές συμφωνίες, τα κοινά συμφέροντα, οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, η προμήθεια τόνων χημικών και δακρυγόνων από το Ισραήλ στις μονάδες των ΜΑΤ για τις ανάγκες καταστολής της ελληνικής εξέγερσης χαράζουν τη γραμμή της αμέριστης αλληλεγγύης της ελληνικής κυβέρνησης των δολοφόνων στους δολοφόνους του Ισραήλ.

Η νέα άμεση αγορά (διαγωνισμός 48/2008, από 7/1/09) του στρατού έχει να κάνει και με την προμήθεια όπλων καταστολής πλήθους – ασπίδες, γκλόμπς, πλαστικούς ιμάντες προσδέσεως χειρών μιας χρήσης, χειροβομβίδες ελαστικών σφαιριδίων, κρότου-λάμψης, ουσιών ελέγχου πλήθους. Είναι τα όπλα που φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει ο ελληνικός στρατός ενάντια σε διαδηλωτές και κινήματα, όπως την ελληνική νεολαία, τους ανέργους και τους εργαζόμενους καθώς και τους αγωνιστές της Ιντιφάντα και του Παλαιστινιακού λαού.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κοινή επίθεσή τους δε σταματά πουθενά, δε γνωρίζει κανένα κώδικα ηθικής και δικαίου που οι ίδιοι επικαλούνται όταν αυτά εξυπηρετούν τις επιδιώξεις τους. Καθώς ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει να χτυπά τον συνωστισμένο, φτωχό, και φυλακισμένο πληθυσμό της Γάζας με όλη τη δύναμη της καταστροφικής του μηχανής, οι Ηνωμένες Πολιτείες, προκυρήσσουν διαγωνισμό για μεταφορά τεράστιων ποσοτήτων από πολεμοφόδια στις Ισραηλινές δυνάμεις – όπως έκανε και στην Ισραηλινή εισβολή του 2006 στο Λίβανο, όταν το Ισραήλ είχε ξεμείνει από τις δολοφονικές εμπρηστικές βόμβες διασποράς που χρησιμοποιεί και σήμερα με φρικιαστικό τρόπο στη Γάζα.

Το επιτελείο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, στις 31 του Δεκέμβρη, προκήρυξε διαγωνισμό για προσφορές από ναυτιλιακές εταιρείες για ναύλωση 2 πλοίων, που καθένα θα περιέχει 168 containers μήκους 20 ποδών(TEUs) από πολεμοφόδια, από την Ελλάδα στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές στις 15, 25 ή 31 Γενάρη γερμανικά μεταγωγά πλοία θα φορτώσουν 325 μεγάλα container με συνολικά πάνω από 3.000 τόνους πυρομαχικών από το ιδιωτικό Ελληνικό λιμάνι του Αστακού – το μοναδικό ιδωτικό ως σήμερα λιμάνι στην Ελλάδα, ιδανικό για τις βρώμικες δουλειές του διεθνούς κεφαλαίου – με προορισμό το Ισραηλινό λιμάνι του Ασντότ. Η Ελλάδα μετατρέπεται με το αζημίωτο σε διαμετακομιστικό κέντρο όπλων, όπως τόσες φορές έχει κάνει, για να χτυπηθεί ο λαός της Γάζας.

Είναι γελοίο ψεύδος πως το φορτίο των πυρομαχικών προορίζεται για τις βάσεις των ΗΠΑ στο Ισραήλ. Εξάλλου, καθόλου γελοίο δεν είναι πως ό,τι υπάρχει στις εκεί βάσεις των ΗΠΑ πωλείται και χρησιμοποιείται άμεσα από τους Ισραηλινούς. Είναι γελοίο – αλλά και τρομακτική πραγματικότητα για τους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους – να ισχυρίζεται κανείς πως ένα εξωπραγματικά μεγάλο φορτίο όπλων – ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν περάσει από Ελληνικό έδαφος για λογαριασμό των ΗΠΑ, συγκρινόμενο ακόμη και με εκείνα του πολέμου στο Ιρακ – εν καιρώ πολέμου στο Ισραήλ αποτελεί μέρος της συνήθους μεταφοράς πολεμικών φορτίων εκεί. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

Σύμφωνα με το REUTERS, το Σεπτέμβρη οι Ισραηλινοί αγόρασαν από τις ΗΠΑ 1.000 ρουκέτες GBU-39, με υψηλή διατρητικότητα σε υπόγειους στόχους, ακόμα φονικότερες και τεχνολογικά εξοπλισμένες, με σκοπό το χτύπημα των υπογείων καταφυγίων της Χαμάς. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να τα χρησιμοποιήσουν (πρώτα από όλα στους αμάχους). Και είναι παραπάνω από σαφές πως στο δημοσίευμα του REUTERS υπονοείται ότι μεταξύ των διαμετακομιζόμενων πυρομαχικών θα είναι και οι παραπάνω ρουκέτες.

Η ελληνική κυβέρνηση μάλιστα – σε μια επίδειξη προσβολής της νοημοσύνης του ελληνικού λαού – αποφάσισε να στείλει και δεύτερο C-130 για να παραλάβει τραυματίες και να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια από τα αχρηστα περισσεύματα της παραγωγής του ελληνικού καπιταλισμού. Συναίνεση λοιπόν στο έγκλημα του ισραηλινού κράτους με πολιτική ίσων αποστάσεων, συμμετοχή στην τροφοδοσία της πολεμικής του μηχανής με ενεργή σύμπραξη και ύστερα αποστολή ενός αεροσκάφους για να παραλάβει το ελάχιστο κλάσμα των θυμάτων που προκαλλεί και η δική τους συνενοχή – συμμετοχή. Την ίδια ώρα απαντούν με χημικά, συλλήψεις και ανελέητο ξύλο στους διαδηλωτές των αντιπολεμικών πορειών (ίσως η αγριότερη καταστολή στην Ευρώπη) και ο δήμαρχος Κακλαμάνης σαν υστερική Μαρία Αντουανέτα παρατάσσει ΜΑΤ στις 31/12 απέναντι στην αντιπολεμική συγκέντρωση για να φυλάξουν το ψεύτικο τεχνητό του δέντρο.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Συντονιστικού οργάνου φορέων και πολιτών του Δήμου Αστακού, που αναφέρει τα ακόλουθα:

«ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!

Την ώρα που οι βόμβες και τα όπλα του Ισραήλ αιματοκυλούν τη Γάζα, την ώρα που η γενοκτονία των Παλαιστινίων βρίσκεται σε εξέλιξη με τη στήριξη των ΗΠΑ και την ανοχή των κρατών (μηδέ των αραβικών εξαιρουμένων) η Ελλάδα δια του Αστακού χρησιμοποιείται ως βάση για τον εξοπλισμό των φονιάδων του Ολμέρτ. Ντροπιάζει και στοχοποιεί την πόλη μας η χρησιμοποίηση του λιμανιού για την εξόντωση αθώων και εκθέτει την Ελλάδα.
365 κοντέινερ με βόμβες τελευταίας τεχνολογίας πρόκειται να διακινηθούν από τον Αστακό προς το Ισραήλ.Κι ενώ όλα τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν την είδηση, κι ενώ όλα τα ντοκουμέντα που αφορούν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ναύλωση των πλοίων της εν λόγω μεταφοράς έχουν έρθει στο φως, η Κυβέρνηση διαψεύδει!!! Ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι η πρώτη φορά που όπλα μεταφέρονται από το (όπως εξελίσσεται) «αμαρτωλό» λιμάνι του Πλατυγιαλιού, του Αστακού.

Η υποκρισία περισσεύει όταν οι ειρηνευτικές πρωτοβουλίες είναι λόγια κι οι μεταφορές όπλων έργα.

Είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε τον απόπλου αυτών των πλοίων σαν έμπρακτη εκδήλωση της αντίθεσης μας στις αμερικανοισραηλινές μεθοδεύσεις εξόντωσης και της συμπαράστασής μας και της Αλληλεγγύης μας στο μαρτυρικό Παλαιστινιακό Έθνος.
Για αυτόν τον σκοπό προετοιμάζουμε δυναμική κινητοποίηση-συγκέντρωση και καλούμε τους πάντες να συμμετέχουν.

Παράλληλα ζητάμε την έκτακτη σύγκληση Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβουλίου καθώς και άμεση συνάντηση με τη διαχειρίστρια εταιρία του λιμανιού ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε.»

Η πολιτική που δολοφονεί παιδιά στα στενά της Αθήνας και της Γάζας είναι ίδια. Δεν έχουμε αυταπάτες: Δεν υπάρχει πουθενά καμιά ειρήνη με τις κυβερνήσεις και τα κράτη των δολοφόνων.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΕΙ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΝΑΤΟ – ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ – ΟΗΕ
ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ
ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣΤΙΝΗΣ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

Ας γίνουν πάλι οι εξεγερμένοι έφηβοι και οι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932 955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *