Το συμπέρασμα


Διαβάζουμε στον σημερινό «Ριζοσπάστη»:

«Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιαπάδων και στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Αγαθός, εξαπέλυσε φραστική επίθεση αλλά και επίθεση με κλοτσιές και μπουνιές σε βάρος του στελέχους του ΚΚΕ, ενοχλημένος από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που μοίραζε η ΚΟΒ Παλαιοκαστρίτσας, με την οποία καταδικάζονταν και καταγγέλλονταν η αντιδημοκρατική και προκλητική στάση που επέδειξε σε βάρος νεολαίων λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, καθώς ο αιρετός της ΝΔ, υπερασπιζόμενος την κρατική βία και καταστολή που οδήγησε στη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, πρόβαλε πως… δεν έπρεπε να σκοτώσουν έναν αλλά 30, ενώ πρόσβαλε και την ιστορία και τη μνήμη χιλιάδων αγωνιστών κομμουνιστών της Μακρονήσου. Μάλιστα, δε δίστασε να χτυπήσει και τραυματίσει στο πρόσωπο έναν από τους νεολαίους»….

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: «Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ καταγγέλλει στον κερκυραϊκό λαό την τραμπούκικη αυτή επίθεση…Η πολιτική κατάντια ορισμένων μελών και στελεχών της ΝΔ δεν έχει τέλος. Επειδή δεν έχουν επιχειρήματα να απαντήσουν στην πολιτική κριτική για το ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας αντιδρούν με τραμπούκικο τρόπο αρχικά ενάντια στη νεολαία του χωριού και στη συνέχεια κατά στελέχους του ΚΚΕ….Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν κάμπτουν το αγωνιστικό φρόνημα της νεολαίας, δε φοβίζουν τους κομμουνιστές. Καλεί το λαό και τη νεολαία να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα».

Εμείς το βγάλαμε το συμπέρασμα:
Είσαι στέλεχος του ΚΚΕ τρως ξύλο από επώνυμο τραμπούκο της Δεξιάς και το κόμμα σου περιορίζεται να βγάλει ένα χαρτί στο οποίο «Καλεί το λαό και τη νεολαία να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα».

Συγνώμη, ρε αλάνια του Περισσού, αλλά αυτό εννοείται όταν φωνάζετε στις διαδηλώσεις «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»;
Όταν τραμπούκοι θα πλακώνουν στο ξύλο «με κλοτσιές και μπουνιές», όπως γράφετε, στελέχη σας, εσείς θα βγάζεται μια ανακοίνωση και θα καταγγέλλεται το γεγονός;

Τώρα θα μας πείτε ότι Κνίτης, γιός στελέχους σας έφαγε μια σφαίρα στο χέρι, στο Περιστέρι και εσείς αρκεστήκατε σε μια απλή πικετοφορία.
Ένα απλό ξυλοδαρμό στελέχους σας, από τραμπούκους της δεξιάς, θα κάνετε θέμα;
Σωστό κι αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *