Τηλεοπτική πρόταση


Θα σας προτείναμε να δείτε σήμερα την τηλεοπτική εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη το «Κουτί της Πανδώρας» που θα μεταδοθεί απόψε (00.15) από τον Alpha Είμαστε σίγουροι, γνωρίζοντας τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ότι η σημερινή του εκπομπή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αντιγράφουμε απ’ την ιστοσελίδα του Alpha

Ο Κώστας Βαξεβάνης ταξίδεψε σε τρεις χώρες και έφτασε παράνομα ως το αρχηγείο της Χαμάς. Ο καταζητούμενος ηγέτης Μουσά Μωχάμεντ Αμπού Μαρζούκ, ο άνθρωπος τον οποίο οι αμερικανοί κατηγορούν για τη δημιουργία ενός δικτύου εταιρειών στην καρδιά των ΗΠΑ, μέσω των οποίων χρηματοδοτήθηκαν η Αλ Κάιντα και η Χαμάς, μιλάει για την εισβολή στη Γάζα, τη Χαμάς, την εξέλιξη των επιχειρήσεων.

Ο Αμπού Μαρζούκ απειλεί το Ισραήλ και δηλώνει πως δεν φοβάται να έχει την τύχη των προηγούμενων ηγετικών στελεχών της οργάνωσης. Μια διεθνή αποκλειστικότητα την ώρα που οι επιχειρήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στο «Κουτί της Πανδώρας» ακόμη θα δείτε μια παλιά συνέντευξη του εγκλωβισμένου στη Γάζα ηγέτη της Χαμάς και πρωθυπουργού Ισμαήλ Χανίγια. Πώς η Χαμάς από μικρή θρησκευτική έγινε μια μεγάλη πολιτικοστρατιωτική οργάνωση και πήρε την εξουσία. Πώς οργανώθηκε η ανατροπή της. Ο ρόλος Ισραήλ και ΗΠΑ.

Μιλούν ακόμη η Λάιλα Χάλεντ, η θρυλική αεροπειρατίνα που έκανε την πρώτη της αεροπειρατεία πάνω απ’ την Ελλάδα και απαντά στις κατηγορίες για τρομοκρατία. Ο Αλί Χασάν Χάνι, συνεργάτης του Αραφάτ επί 40 χρόνια και ο Μούσα Αλί Αουάς, ένα από τα πιο επιφανή στελέχη των Αδελφών Μουσουλμάνων στον ισλαμικό κόσμο.

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει με μια αποκλειστική συνέντευξη του υπαρχηγού και πολιτικού εγκεφάλου της Χαμάς Μουσά Μωχάμεντ Αμπού Μαρζούκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *