Καραμπινάτη απάτη του Zougla

 Οχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά δείχνει μια αντίληψη που έχουν κάποιοι δημοσιοκάφροι. Στην προκειμένη περίπτωση η ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου παίρνει ένα ολοσέλιδο χθεσινό δημοσίευμα από το περιοδικό «Επίκαιρα» και χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια στοιχεία μας το παρουσιάζει ως «αποκάλυψη Ζougla.gr».

Και εδώ μπαίνει το ζήτημα. Αφού δεν διστάζουν να κάνουν τέτοιες καραμπινάτες απάτες, γιατί να έχουν πρόβλημα, αυτοί οι δημοσιοκάφροι, να αναμασούν όσα τους σερβίρουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί ή άλλοι «σημαίνοντες παράγοντες»;  Κι όχι απλώς να τα αναπαράγουν αλλά να τα χαρακτηρίζουν και «αποκαλυπτικό ρεπορτάζ».

Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία το χθεσινό ρεπορτάζ από το περιοδικό «Επίκαιρα» ξεκινούσε: «Τα 34 εκατ. Ευρώ θα αγγίξουν οι τηλεφωνική λογαριασμοί των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων δυνάμεων για το 2011, τη στιγμή που οι κρατικές δαπάνες περνούν από …κόσκινο! Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν σήμερα τα Επίκαιρα σχετικά με τα υπέρογκα ποσά θα εκταμιευτούν από το δημόσιο κορβανά για να πληρωθούν τα σταθερά τηλέφωνα της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ, της Πυροσβεστικής αλλά και των ενόπλων Δυνάμεων είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *