Χάνουν τον πόλεμο τα σιωνιστικά καθάρματα


Τα άνανδρα σιωνιστικά καθάρματα συνεχίζουν αμείωτα τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς με απαγορευμένες βόμβες λευκού φωσφόρου. Χτες στο κέντρο των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ, σε γραφεία διεθνών μέσων ενημέρωσης και στο νοσοκομείο Αλ Κουντς, το οποίο τελικώς χρειάστηκε να εκκενωθεί.

Σήμερα μια γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν το πρωί σε βομβαρδισμό από τον ισραηλινό στρατό ενός σχολείου του ΟΗΕ στην πόλη Μπέιτ Λάχια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
Για 1133 νεκρούς Παλαιστίνιους πολίτες, μέχρι τώρα, κάνουν λόγω τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Αλλά όσα «καλά» τα πήγαν οι Αμερικανοκίνητοι εισβολείς στο να βομβαρδίζουν με τα αεροπλάνα τους ότι έβρισκαν μπροστά τους, τόσο σκούρα τα πήγαν στις χερσαίες στρατιωτικές τους επιχειρήσεις.

Όπως μας λέει το γραφείο τύπου των ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ τα σιωνιστικά τανκ αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν εχτές από την Ταλ-Αλ-Χάουα, συνοικία της πόλης της Γάζας, αφού οι μαχητές της Παλαιστινιακής αντίστασης κατέστρεψαν 16 απ’ αυτά.

Προσπαθώντας οι σιωνιστές εισβολής να μην φανεί το κάζο που έχουν πάθει με τις χερσαίες επιχειρήσεις τους (έχουν καταφέρει η πληροφόρηση που υπάρχει στα ΜΜΕ να είναι εντελώς ελεγχόμενη απ’ αυτούς) μεθοδεύουν την οπισθοχώρησή τους, χωρίς να δώσουν την αίσθηση της άτακτης φυγής. Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα συνεδριάσει το βράδυ το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Εχουντ Ολμερτ για να αποφασιστεί εάν θα υπάρξει μονομερής κατάπαυση του πυρός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *