Τελικά τι εννοούσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός;


Για ολόκληρες βδομάδες οι σιωνιστές βομβάρδιζαν, ρίχνοντας τόνους βόμβες τον Παλαιστινιακό λαό. Δολοφόνησαν πάνω από 1.300 και τραυμάτισαν 5.3000 Παλαιστινίους,. Η πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά.

Ο Αμπού Ουμπάιντα, στέλεχος της Παλαιστινιακής αντίστασης δήλωσε ότι η Χαμάς έχασε μόλις 48 μαχητές στη διάρκεια των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας. Ενώ ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγε εκτίμησε ότι: «Η διάρκειας τριών εβδομάδων επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας ήταν μια αποτυχία και δεν φόβισε τους Παλαιστινίους. Ο εχθρός απέτυχε να πετύχει τους στόχους του. Ο πόλεμος ήταν μια λαϊκή νίκη του Παλαιστινιακού λαού».

Οσο για το τι προβλέπετε στην αντίσταση των Παλαιστινίων, ενάντια στους σιωνιστές του Ισραήλ ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, Αμπού Ουμπάιντα, ήταν ξεκάθαρος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε: «Κάνετε ό,τι θέλετε. Η παραγωγή ιερών όπλων είναι αποστολή μας και γνωρίζουμε πώς να αποκτήσουμε τα όπλα».
Ενώ με άλλη ανακοίνωση της η Χαμάς σήμερα, δηλώνει ότι θα εξοπλισθεί ξανά, περιφρονώντας οποιαδήποτε ισραηλινή ή διεθνή προσπάθεια να παρεμποδίσει τους μαχητές της ισλαμικής οργάνωσης να ανεφοδιάσουν τα οπλοστάσια τους με ρουκέτες και άλλα όπλα.

Τελικά τι εννοούσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός όταν μόλις χτες δήλωνε κομπάζοντας ότι «Το Ισραήλ πέτυχε τους στόχους του»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *