Γράφει ο mitsos 175
«Ένας νεοναζί, σκότωσε 2 Ρομά» έγραψε το site μας και πρέπει να προσθέσουμε κάποια πράγματα.
1) Ο ναζί ακολούθησε το παράδειγμα του Αδόλφου Χίτλερ ως το τέλος: Αυτοκτόνησε. Ένα κάθαρμα λιγότερο. Πριν αυτοκτονήσει όμως, όπως οι άλλοι ναζί έκανε κακό σε αθώους ανθρώπους.
2) Το έγκλημα είναι πολιτικό – ρατσιστικό. Κανένα δεν έπεισε το ψέμα του πως δήθεν του χρώσταγαν. Δεν τους σκότωσε για το ποδόσφαιρο ή τα χρέη, τους σκότωσε γιατί ο ίδιος ήταν ναζί ρατσιστής.
3) Σωστά αναρωτιούνται οι σύντροφοι «αν Ρομά σκότωνε τι θα γίνονταν;» Αν σκεφτούμε πως οι μπάτσοι σκότωσαν παιδάκια για 20 ευρώ, θα εκτελούνταν αμέσως κι αυτό δείχνει το φασιστικό καθεστώς που δεν αλλάζει από τον καναπέ.
4) Στόχος μας είναι η εξαφάνιση του ρατσισμού, φασισμού, ναζισμού κλπ. Για να γίνει αυτό πρέπει να κατέβουμε πάλι στο δρόμο, άσχετα αν ένας ακόμα ναζί πήγε στο κόλαση να καεί με τον Χίτλερ.
Γιατί υπάρχουν ακόμα αρκετά καθάρματα και μόνο όταν βγαίνουμε στο δρόμο μαζεύονται, αλλιώς ξεσαλώνουν. Η φραστική καταδίκη δεν αρκεί, όπως δεν αρκούσε η φραστική καταδίκη του ναζισμού κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όσοι έσπειραν το φασιστικό δηλητήριο όχι μόνο είναι ελεύθεροι, αλλά κυβερνούν.
5) Στο Χ (twitter) βλέπουμε τους ανθρώπους που είναι τεράστια πλειοψηφία και τα τέρατα τους ναζί. Οι ναζί θεωρούν το έγκλημα «νίκη με 2-1»! Οι άνθρωποι φυσικά καταδικάζουμε το φονιά. Όπως είπα, δεν αρκούν οι φραστικές καταδίκες. Πρέπει να πάρουν το μήνυμα πως δεν θα ανεχτούμε άλλα εγκλήματα, άλλες δολοφονίες αθώων. Τσακίζουμε το ναζισμό, βγαίνουμε στο δρόμο και κάνουμε τους ακροδεξιούς εγκληματίες να κλειστούν για άλλη μια φορά στις τρύπες τους.
Πολύ εύκολα δέχεστε την εκδοχή των μπάτσων για αυτοκτονία.
Δεν λέω ότι ξέρω,αλλά ποτέ αποδείχθηκαν αξιόπιστοι οι μπάτσοι για να γίνει δεκτός ο ισχυρισμός τους χωρις περαιτέρω εξέταση;