“Μέλι ανθέων με υπερβολική υδροξυμεθυλοφουρφουράλη. Πρόβειο παραδοσιακό γιαούρτι που περιέχει την απαγορευμένη ζελατίνη (…) Κέτσαπ που έχει παραχθεί με λαθραίο συντηρητικό (σορβικό οξύ) διαφημίζεται “χωρίς συντηρητικά” (…) ο κατάλογος δεν έχει τέλος (…) έλληνες επιχειρηματίες επιμένουν σε προϊόντα που κρίνονται “μη κανονικά” ενίοτε και “επικίνδυνα”.
Αυτά γράφει το Βήμα, Εμείς τι άλλο να σχολιάσουμε; Μόνο να θυμήσουμε ένα σύνθημα του Μάη του ’68 «Αρνηθείτε τους ρόλους που σας δώσανε!»
Αφήστε μια απάντηση