Γατόνια κάποια νεοδημοκρατικά μπουμπούκια.

Όταν πριν καιρό είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες εναντίων του διοικητή της ΔΕΗ, Τάκη Αθανασόπουλου, φτάνοντας και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη να ζητούν την απομάκρυνση του, η κυβέρνηση τον διατήρησε στην θέση της γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να του καταβάλει ένα τεράστιο ποσό –το ύψος του δεν έγινε γνωστό- σαν αποζημίωση σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Σήμερα διαβάζουμε για ένα άλλο νεοδημοκρατικό μπουμπούκι.
Τον πρόεδρο της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλο.
Η απάντηση που έδωσε για την διακοπή της μετάδοσης της συνέντευξης του Γ. Παπανδρέου στο Ζάππειο, «παρέπεμπε ευθέως σε κομματάρχη της ΕΡΕ τη δεκαετία του 50», σύμφωνα με εύστοχο χαρακτηρισμό ο οποίος του αποδόθηκε.
Και η πλάκα είναι ότι τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές που την εκθέτουν απροκάλυπτα, η κυβέρνηση Καραμανλή είναι υποχρεωμένη να τις ανέχεται.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ φρόντισε να διασφαλίσει το… επαγγελματικό του μέλλον. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει περιλαμβάνει υψηλότατη ρήτρα αποζημίωσης ( 1 εκατομμύριο ευρώ) στην περίπτωση που αποπεμφθεί από τη θέση του προέδρου έστω και μία ημέρα πριν από τη λήξη της σύμβασης.

Γατόνια κάποια νεοδημοκρατικά μπουμπούκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *