Σιωνιστική προπαγάνδα και η βαρβαρότητα στην Γάζα

Η Ισραηλινή πρεσβεία της Αθήνας, με επιστολή που υπογράφει ο πρέσβης της Αλι Γιάχια και απευθύνετε «Προς όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που καταψήφισαν το Ισραήλ για τις επιχειρήσεις στη Γάζα», προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.
«Μην καταψηφίζετε αυθόρμητα και απερίσκεπτα μια χώρα που υπερασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών της να ζουν σε ένα δημοκρατικό και υγιές περιβάλλον…», συνιστά η επιστολή σε όσα Δημοτικά Συμβούλια καταδίκασαν την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού που έκαναν τα σιωνιστικά στρατεύματα.

Ας μην επαναλάβουμε όσα «ξεχνάει» να γράψει ο πρέσβης για τα κατοχικά Ισραηλινά στρατεύματα στη Λωρίδα της Γάζας που έχουν επιβάλει καθεστώς αποκλεισμού για 1,5 εκ. Παλαιστίνιους.
Ας προσποιείτε ότι δεν γνωρίζει τις κατασχέσεις εδαφών, τις κατεδαφίσεις σπιτιών, τους αποκλεισμούς, τις αλλεπάλληλες δολοφονίες και τις εκατοντάδες συλλήψεις Παλαιστινίων.
Και μπορεί στην «λογική» του πρέσβη να μην υπάρχει το δικαίωμα αντίστασης του κατεχομένου, αλλά αυτό δεν χαρακτηρίζει μόνο αυτόν.

Επειδή η σιωνιστική προπαγάνδα, με διαφορετικές ίσως μορφές, ανακυκλώνετε και από ντόπια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια –με το αζημίωτο άραγε;- κάποτε αυτά πρέπει να ξεσκεπαστούν.

Με την ευκαιρία να παραθέσουμε κάποιες εικόνες απόλυτης φρίκης και καταστροφής που ξεδιπλώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν μέλη των «Γιατρών του κόσμου» που βρέθηκαν στην Γάζα.

Ανάφεραν μεταξύ άλλων:

Στη Λωρίδα της Γάζας καταπατήθηκαν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα, το Διεθνές Δίκαιο, κάθε έννοια του λεγόμενου Δικαίου των πολεμικών συγκρούσεων.

Ολόκληρες περιοχές είναι απολύτως ισοπεδωμένες, από τους 1.500 νεκρούς οι μισοί περίπου είναι γυναικόπαιδα, και από τους 5.500 τραυματίες τα 1.900 είναι μικρά παιδιά.
Σε 100.000 καταμετρούνται οι άστεγοι.
Επίσης 34 νοσηλευτικά ιδρύματα (8 νοσοκομεία και 26 κλινικές πρωτοβάθμιας περίθαλψης) υπέστησαν σοβαρές ζημιές ή καταστράφηκαν εντελώς, ενώ ο τομέας Υγείας θρηνεί τους δικούς του 13 νεκρούς, αλλά και 22 τραυματίες.

Στη Λωρίδα της Γάζας χρησιμοποιήθηκαν νέου τύπου όπλα, που κανείς γιατρός δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει.
Ενα από αυτά, εκτός από το γνωστότερο λευκό φώσφορο, ήταν ένα νέο είδος εκρηκτικού. Η οβίδα με αυτό το υλικό εκρηγνυόταν περίπου 50 πόντους πάνω από το έδαφος και γύρω της δημιουργούνταν σε διάμετρο κάποιων μέτρων ένας κύκλος φωτιάς που διέλυε τα πάντα, από ανθρώπινα μέλη μέχρι το ίδιο το ανθρώπινο κορμί αν επρόκειτο για παιδιά.

Αξιοσημείωτο ήταν επίσης ότι τα θύματα αυτού του όπλου δεν αιμορραγούσαν όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα, αν τα τραύματά τους ήταν θανατηφόρα, να κείτονται επί 24ωρα σε καταστολή, ως ζωντανοί νεκροί μέχρι να ξεψυχήσουν.

Αν τα διαβάζουν αυτά κάποιοι αργυρώνητοι δημοσιογραφίσκοι, που βρίσκονται στην υπηρεσία της σιωνιστικής προπαγάνδας μπορεί να τα προσπερνούν αδιάφοροι/ες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *