Ανεπανάληπτος ο Πανίκας μας.

Ανεπανάληπτος ο Πανίκας μας. Κάθε του εμφάνιση, ειδικά τηλεοπτική είναι ανεπανάληπτη.
Είτε όταν είναι καλεσμένος του Λιακόπουλου για να «αναλύσει» τον ρόλο των Νεφελίμ και Ελίμ, είτε όταν ρίχνει τα άσματα του σε μεσημεριανές εκπομπές είναι μοναδικός.

Οσο για τις δηλώσεις του αυτές γράφουν ιστορία.

Πώς διάολο καταφέρνει να λέει την μεγαλύτερη παπαριά με απόλυτη σοβαρότητα είναι να απορεί κανένας. Και η αλήθεια είναι ότι πάντα καταφέρνει να ξελασπώνει σε ότι κουτσουκέλα του χρέωσαν όπως τότε που τον έφερναν να έχει νταλαβέρια με τους καλόγερους απ’ το Βατοπέδι.

Την τελευταία φορά, όμως του έκατσαν ντόρτια αφού δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τον δίκασε σε ένα χρόνο φυλακή, για παράβαση καθήκοντος, επειδή μείωσε πρόστιμο ψηφοφόρου του από 90.000 σε 5.000 ευρώ.

Σιγά μην κώλωνε η Νομαρχάρα μας! Εκανε έφεση στην δικαστική απόφαση και πήρε σβάρνα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις για να μας πει ότι «θα λάμψει η αλήθεια» και «οι συκοφάντες θα πάρουν πάλι την απάντησή τους από τον λαό».

Κάτι περισσότερο από μας θα ξέρει ο Ψωμιάδης και πιθανόν στο Εφετείο να βγει λάδι (ξέρουμε τώρα πώς γίνονται αυτές οι δουλειές).
Αν όμως στραβώσει η δουλειά δεν θα το αντέξουμε.
Γιατί αν καταδικαστεί και εκεί ο Πανίκας μας τότε τον ξηλώνουν από νομάρχη. Και θα είναι αδικία να χάσουμε απ’ την δημοσιότητα έναν «τέτοιου μεγέθους» διασκεδαστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *