Το θράσος του Golden boys

«Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, και μιλώ για την εταιρεία μου, είναι κάτι το οποίο με βρίσκει σύμφωνο. Οι ανελαστικές σχέσεις λειτουργούν πάντα εις βάρος της εταιρείας και φυσικά εις βάρος των καταναλωτών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος.

Αυτό και αν είναι θράσος! Αφού έκανε τα πάντα για να χρεοκοπήσει μια κερδοφόρα εταιρία, για να μπορέσει να ξεπουληθεί στους καπιταλιστές για μια χούφτα ευρώ, αφού ο ίδιος τσεπώνει απ’ αυτή κάπου 400.000 ευρώπουλα τον χρόνο από την «εταιρία του» (χώρια τα άλλα “μπόνους” που λαμβάνει), όπως αποκαλεί την ΔΕΗ –λες και είναι το μαγαζάκι του πατέρα του- τώρα πάει να ξεχαρβαλώσει εργατικά δικαιώματα που καταχτήθηκαν με αίμα.

Και όλα αυτά με την ανοχή, αν όχι την συγκατάβαση της κυβέρνησης που τον διόρισε σ’ αυτό το πόστο (μάλιστα χωρίς να μπορεί να τον ανακαλέσει αφού μια απόλυση του θα στοίχιζε στο δημόσιο κάποια εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του).

Ρε, που τους βρίσκε όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους η κυβέρνηση Καραμανλή και τους ανάθεσε να διαχειριστούν την δημόσια περιουσία του Ελληνικού λαού και παράλληλα τους δίνει την δυνατότητα να προετοιμάζουν τις συνθήκες για έναν νέο εργασιακό Μεσαίωνα!!!!

0 απαντήσεις στο “Το θράσος του Golden boys”

  1. Τώρα τελευταία έχει ξαμολήσει και τα τσιράκια του “εταιρείες συμβούλων” για να υποδείξουν στη ΔΕΗ πως θα μειωθούν τα κόστη!! Το χειρότερο όμως είναι ότι όλοι οι ΒΟΚ-άρχες είναι κότες!!!! Ανάσα δεν βγάζουν. Μα καλά πιστεύουν ότι ο Τάκαρος τους λογαριάζει???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *