Η πραγματική δουλειά τους


Το ότι έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό μπάτσων, αναλογικά με τον πληθυσμό μας είναι γνωστό. Καμιά 50 χιλιάδες υπολογίζονται οι ένστολοι ενώ είναι άγνωστος ο αριθμών των έμμισθων ρουφιάνων της ασφάλειας.

Ότι είναι επίσης, εντελώς ανίκανοι και άχρηστοι σ’ αυτό που υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι η δουλειά τους κι αυτό είναι γνωστό.
Αυτή την στιγμή όπως το σφραγίζει και έρευνα που δημοσιεύετε σε εφημερίδα και αναφέρει ότι: «Στον αριθμό-ρεκόρ των κλοπών η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει μόλις το 17% και στις ληστείες το 29,91%, που την φέρνουν στον βυθό της Ευρώπης».

Ισως να μην προλαβαίνουν οι μπάτσοι να ασχοληθούν με τόσο «πεζά» πράγματα γιατί οι περισσότεροι έχουν άλλα πιο «προσοδοφόρα» ενδιαφέροντα. (Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται).

Εκεί πάντως που δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς είναι ότι στο έργο καταστολής τα καταφέρνουν μια χαρά, όπως επίσης και στην κατασκευή σκευωριών.
Να τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί ανήλικους μαθητές και να τους παραπέμπουν στην «δικαιοσύνη τους» σαν «τρομοκράτες», να κατασκευάζουν κατηγορητήρια όπως αυτό που έχει στόχο τον Ηλίας Νικολάου ή σε πιο λάιτ εκδοχή τις κατηγορίες που απέδωσαν στον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γ. Τούσσα και σε στελέχη του ΠΑΜΕ και αποκάλυψε ο «Ριζοσπάστης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *