Ανακοίνωση-Κάλεσμα σε εκδήλωση

Ζούμε σε μια περίοδο εκρηκτική! Με το Μαύρο Μέτωπο όλη η εξουσία πλέον ανήκει απροκάλυπτα στους τραπεζίτες, χωρίς περιττές διαμεσολαβήσεις από πολιτικούς και εκλεγμένους.  Πρόκειται για μια κυβέρνηση που έρχεται να εντείνει τη σκληρή αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της Δανειακής Σύμβασης,των παλιών και των νέων Μνημονίων, που οδηγούν σε πτώχευση το λαό, σε ξεπούληματο δημόσιο πλούτο και σε ακύρωση ακόμα και των τυπικών σημείων δημοκρατίας και λαϊκής κυριαρχίας.

Είναι η ώρα της αντικαπιταλιστικής ανατροπής! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε άμεση κλιμάκωση των αγώνων, με αιχμή τις αντιστάσεις ενάντια στο σφαγείο της εφεδρείας, της ενίσχυσης των κινημάτων ενάντια στα χαράτσια, της αναγκαίας ταξικής ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος και του συντονισμού των αγώνων από τα κάτω.

Είναι η ώρα για το Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής και το ανοιχτό κάλεσμα προς τις πρωτοπορίες των κοινωνικών κινημάτων και προς τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς σε αυτή τη βάση. Για μια μετωπική αντικαπιταλιστική αριστερά ως απάντηση, στη χωρίς περιεχόμενο και αιχμές «αντιμνημονιακή ενότητα» αλλά και στο σεχταρισμό.

Είναι η ώρα για να παλέψουμε για:

–  Παύση πληρωμών. Διαγραφή του ληστρικού χρέους. – Έξοδο από την ΟΝΕ και το ευρώ. Αντικαπιταλιστική ρήξη μετην ΕΕ του κεφαλαίου, του πολέμου και του ρατσισμού.

–  Εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση, με εργατικό έλεγχο.

–  Απαγόρευση απολύσεων. Μείωση του χρόνου εργασίας.

–  Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Δημόσια δωρεάν υγεία, παιδεία για όλους.

–  Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών.

Κάτοικοι κι εργαζόμενοι της περιοχής, στις 20/11/2011 συγκροτήσαμε Τοπική Επιτροπή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και εδώ, στους σημερινούς Δήμους Φυλής και Αχαρνών. Θέλουμε να συζητήσουμε τους δρόμους της αντίστασης και της ανατροπής σε κατεύθυνση αντικαπιταλιστική και ανατρεπτική όχι μόνο των γενικότερων πολιτικώνπροβλημάτων αλλά και των ιδιαίτερων και σοβαρότατων προβλημάτων της περιοχής μας.

Καλούμε κάθε αγωνιστή της περιοχής μας να βαδίσει μαζί μας το δρόμο του αγώνα για να αναπτυχθεί μια ισχυρή Αριστερά, πραγματικά αντίπαλο δέος του βάρβαρου αυτού συστήματος.

 

Σας καλούμε στην:                   

                                        Ανοιχτή Εκδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.  ΤΕΦΑ

           «Το Μαύρο Μέτωπο και η απάντηση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς»,

                    με ομιλητές τον Τάσο Κατίντζαρο και τον Παναγιώτη Σωτήρη,

                                   μέλη της ΚΣΕ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

                                 Κυριακή 11 Δεκέμβρη2011, 11:00,

                           Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου

                                   Μπουμπουλίνας-17ης Νοεμβρίου

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τ.Ε.Φ.Α.

(ΤοπικήΕπιτροπή Φυλής-Αχαρνών)

http://antarsyatefa.blogspot.com

antarsyatefa@gmail.com

07/12/2011

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *