Από συνέπεια λόγων και έργων…

Αν ακούς σχολιαστή σε φιλοκυβερνητικό ρ/σ να διατυπώνει δημόσια την «απορία» του για το «πόσες πίστες στο Play Station έχει βγάλει ο Καραμανλής», δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη για να καταλάβεις το κατάντημα της χώρας.
(Κατάντημα για τον λαό γιατί οι καπιταλιστές «μας» την βγάζουν ζάχαρη).

Το ότι έχουμε έναν αδύναμο και άχρηστο πρωθυπουργό επικεφαλής μιας ανίκανης κυβέρνησης να λύσει το παραμικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος λαός δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν.

Ευτυχώς που υπάρχουν γεγονότα όπως αυτό με τον Παλαιοκώστα και μας χαρίζουν λίγο χαμόγελο τις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Γιατί, όπως και να το κάνει κανένας είναι απόλαυση να παρακολουθείς το ίδιο έργο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές να εξευτελίζουν και να γελοιοποιούν για δεύτερη φορά τους πολιτικάντηδες.

Και με την ευκαιρία να θυμηθούμε τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών όταν ο Παλαιοκώστας έγινε Λούις, πάλι με ελικόπτερο, για πρώτη φορά απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού.
(Κι αυτό γιατί αυτή την στιγμή, απ’ ότι ακούμε στις ειδήσεις συνεδριάζει το υπουργικό κυβερνητικό συμβούλιο για να πάρει μέτρα για την “ασφάλεια φυλακών”).

Ηταν τον Ιούνη του 2006 Υπουργός Δικαιοσύνης ήταν ο Αναστάσης Παπαληγούρας.

Τότε πέρα απ’ τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του είχε συναντηθεί με τον Καραμανλή, υποτίθεται για να συντονίσουν τις δραστηριότητες του υπουργείου του.

Μετά την συνάντησή του, λοιπόν, του είχε με τον πρωθυπουργό, βγήκε έξω απ’ το Μέγαρο Μαξίμου, ο Παπαληγούρας, και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ας τις παρακολουθήσουμε:

Υπουργός: Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον πρωθυπουργό για τρέχοντα θέματα του τομέα της Δικαιοσύνης. Για το νομοσχέδιο το οποίο σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, ψηφίζεται στη Βουλή, για την πορεία της κάθαρσης και για πρόσθετα μέτρα ασφάλειας στο σωφρονιστικό μας σύστημα.

Δημοσιογράφος: Τα οποία τι θα αφορούν κ. υπουργέ;

Υπουργός: Ασφάλεια, μείζονα ασφάλεια στα καταστήματα κράτησης. Ιδίως πρέπει να ληφθεί υπόψη το ενδεχόμενο της από αέρα επίθεσης…

Μετά απ’ όσα προέκυψαν δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανείς για την αποτελεσματικότητα αυτής της κυβέρνησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *