Κατορθώματα “ατσαλάκωτου”

Δεν αποτελεί καινούργια είδηση φυσικά ότι ο «ατσαλάκωτος» υπουργός Αβραμόπουλος κατάφερε να απαξιώσει την δημόσια υγεία να κάνει τα δημόσια νοσοκομεία να υπολειτουργούν. Αλλά και σ’ αυτά όσοι ασθενείς αναζητούν την λύση στο πρόβλημα υγείας τους πρέπει να τα ακουμπήσουν χοντρά.
Πρόσφατη πανελλαδική έρευνα έδειξε ότι το 2008 οι ασθενείς λάδωσαν με 60 εκατομμύρια ευρώ το νοσοκομειακό προσωπικό με την ελπίδα να μην καταλήξουν στα θυμαράκια.

Είναι τόσο τραγική η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία που ερκει να αναφέρουμε ότι χρωστάνε περίπου 5,2 δισ. ευρώ στους προμηθευτές και ο ΟΠΑΔ δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους προς τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς με αποτέλεσμα να χάνουν οι ασφαλισμένοι τις επί πιστώσει επισκέψεις και τα φάρμακα.

Αυτό όμως που συνέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μόνο σε τριτοκοσμική χώρα μπορείς να το συναντήσεις. Εκεί οι ασθενείς που είχαν προγραμματισμένα χειρουργεία, έμαθαν ότι δεν πρόκειται να χειρουργηθούν επειδή δεν υπάρχουν χειρουργικές μπλούζες!
Το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία και τα όποια τελευταία αποθέματα από αποστειρωμένες μπλούζες κρατήθηκαν για τα επείγοντα περιστατικά!

Την στιγμή που η κυβέρνηση χαρίζει πακτωλό χρημάτων σε τραπεζίτες, έμπορους όπλων και μεγαλοεργολάβων αφήνει την δημόσια υγεία να καταρρεύσει προς όφελος των εμπόρων υγείας.

0 απαντήσεις στο “Κατορθώματα “ατσαλάκωτου””

  1. καλή σου μέρα.Θα μου επιτρέψεις μια διόρθωση.Οι ασφαλισμένοι δεν προμηθεύονται επι πιστώσει,οι ασφαλισμένοι του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ειτε εν ενεργεία ειτε συνταξιούχου αδρά την περίθαλψη τους.
    Συνταξιούχος με μικτή σύνταξη 1200 καταβάλλει 40 μηνιαίως ,οι εν ενεργεία πολλά περισσότερα.
    Ο συγκεκριμένος φορέας δημιουργήθηκε την τελευταία 5ετία,οπως και πολλοί αλλοι,προκειμένου να βολευτούν στα συμβούλεια τους τα συνήθη κομματόσκυλα.
    Χωρίς ντροπή μιλάνε για περιορισμό δημοσίων Δαπανών!!!!!!Πόσα γαλάζια παιδιά[δύστυχα κι αυτά]εργάζονται με στειτς,πόσα με μπλοκάκια??τι ποσά χάνονται από τα ασφαλιστικά Ταμεία,οταν υπάρχουν εργαζόμενοι-ως οι παραπάνω-πυ δεν καταβάλλουν εισφορές????ΚΩΛΟΧΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΣ ΝΑ ΕΞΥΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *