Αχαρακτήριστος

Απίστευτες οι δηλώσεις που έχει κάνει ο Θ. Πάγκαλος στα σημερινά «ΝΕΑ».
Ο άνθρωπος έχει χάσει το μέτρο και άξια διεκδικεί μ’ αυτές τις δηλώσεις του την «παπάρα της βδομάδας».

Ας δούμε τι είπε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι γιατί η Ελλάδα έχει Δημοκρατία, τα κόμματα αυτά (σ.σ. εννοεί ΚΚΕ και Σύριζα) δεν έχουν την εξουσία και έτσι δεν μπορούν να προβούν σε μαζικές εκτελέσεις, κατ΄ επέκταση μιας νοοτροπίας που εκφράζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί που σας περιέγραψα. Απλώς οι οπαδοί τους μου πετάνε πού και πού κανένα γκαζάκι. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η Δημοκρατία».

Μόνο ο Θ. Πάγκαλος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Παπαγιαννάκης ή ο Τσίπρας του ΣΥΝ π.χ ονειρεύονται να τεθούν επικεφαλής εκτελεστικού επαναστατικού αποσπάσματος, μόνο ο Πάγκαλος μπορεί να υποθέσει ότι υπάρχει Κνίτης που θα πυροδοτούσε γκαζάκια.

Ας θυμηθούμε λίγο το ποιόν του συγκεκριμένου ΠΑΣΟΚικού στελέχους.

Όταν πριν χρόνια έδινε συνέντευξη στην «Αυριανή» και ο δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει τι έχει να απαντήσει σε όσους τον αποκαλούν «εκλεπτυσμένο αντικομμουνιστή» είχε ξεκαθαρίσει την ταυτότητα του, χωρίς να μασάει τα λόγια του:

«Γιατί εκλεπτυσμένος; Είμαι κανονικός αντικομμουνιστής…» (Θεόδωρος Πάγκαλος, «Αυριανή», 1/1/89).

Και φυσικά αντιδράει πάντοτε όχι μόνο σαν αντικομουνιστής αλλά σαν κλασικός φασίστας μπροστά σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση.
Δεν του αρέσει που οι αγρότες, οι τραπεζοϋπάλληλοι της Ιονικής ή οι εκπαιδευτικοί κινητοποιούνται;
Η άποψή του είναι σαφής: Να επιληφθεί η Αστυνομία.

Την ίδια στάση έχει απέναντι στο φοιτητικό και μαθητικό κίνημα.

Δήλωσε σε συνέντευξή του (στο ρ/σ «Φλας») για τους φοιτητές και τους πανεπιστημιακούς που αντιδρούν στο νόμο – πλαίσιο της ΝΔ: «Εδώ πρόκειται για ένα συντηρητικό κίνημα, συντεχνιακού χαρακτήρα, έντονα μικροαστικό».
Και ένα τέτοιο κίνημα, σύμφωνα πάντα με τον Πάγκαλο χρειάζεται τον .. μπάτσο του: «Δε βλέπω γιατί πρέπει να είναι απούσα η αστυνομία τάξης από τα πανεπιστήμια», δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

Τους μπάτσους φυσικά θέλει .. να διδάξουν και τους μαθητές.
Ας δούμε τι είχε πει σε μια συνέντευξη του στην «Απογευματινή».
Ο Θ. Πάγκαλος, αφού χαρακτηρίζει τους μαθητές που αγωνίζονται “μερικές δεκάδες κακά παιδιά που ταλαιπωρούσαν χιλιάδες συμπολίτες μας” (!), ζητά ευθέως “από την Αστυνομία να ανοίξει τους δρόμους” και “να επιβληθεί ο νόμος” (!).

Μετά απ’ αυτά είναι πλεονασμός να ασχοληθούμε μ’ αυτές τις ανοησίες που είπε στοχοποιώντας ΚΚΕ και Σύριζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *