Παρότρυνση για δολοφονίες

Όταν προχτές ναυτεργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης οργισμένοι από την κυβερνητική πολιτική που τους καταδικάζει στην ανεργία και πυροδοτεί την έφοδο των εργοδοτών σε βάρος των δικαιωμάτων τους, πλημμύρισαν το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, αυτό το προπύργιο του εφοπλιστικού κεφαλαίου συνάντησαν το ..αναμενόμενο.
«Υποδοχή» από βατραχανθρώπους του λιμενικού και άλλους λιμενομπάτσους που τους επιτέθηκαν με ρόπαλα, χημικά, μέχρι και χειροβομβίδα κρότου – λάμψης έριξαν.

Δεν κώλωσαν οι λιμενεργάτες, αντέδρασαν, και κατέλαβαν συμβολικά –στα πλαίσια της πολιτικής του ΠΑΜΕ- το ΥΕΝ για κάποιες ώρες.

Φαίνετε ότι αυτή η κατάληψη, έστω και συμβολική, κόστισε πολύ στην ηγεσία του Λ.Σ που είναι υπεύθυνη για την «φύλαξη» του ΥΕΝ.

Όπως διαβάζουμε σήμερα, σε καθημερινή εφημερίδα: «ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θ. Ρεντζεπέρης είπε αυτολεξεί ότι “την επόμενη φορά θα τους πυροβολήσουμε”, δίνοντας “οδηγίες” στους “ράμπο” των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εργάτες της Ζώνης, όταν αυτοί διαδηλώσουν ξανά στο ΥΕΝ».

Λέτε σύντομα να περάσουμε απ’ το σύνθημα «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», στο σύνθημα «Λιμενομπάτσοι….»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *