ΕΛ(ληνικό) Α(συλο) Σ(αλταρισμένων)

Κι άλλος μπάτσος σαλταρισμένος τράβηξε το υπηρεσιακό του περίστροφο και πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν πολίτη.
Πρόκειται για τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλη, Δημήτρη Φώτου που έριξε δυο σφαίρες σε ιδιοκτήτη καφετέριας.

Πιθανόν να ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι ο τύπος αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα αλλά η ουσία είναι άλλη.

Όπως θα θυμάστε μετά τον ψυχασθενή μπάτσο που είχε πυροβολήσει ομόσταυλο του έξω απ’ την αμερικάνικη πρεσβεία, είχε ανακοινωθεί ότι τα «όργανα της τάξης» θα περνούσαν από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί οι κατάσταση της υγείας τους

Το είχαμε σχολιάσει τότε με αφορμή ένα δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» που έγραφε:
«Πριν καλά – καλά αρχίσουν τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς τρεις από αυτούς έχουν κριθεί από τους ψυχολόγους ότι «κακώς φέρουν όπλο». Το ανησυχητικό είναι ότι από τα τεστ έχουν περάσει μόλις 50 αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως σε τμήματα στο κέντρο της Αθήνας».

Τονίζαμε σ’ αυτή την ανάρτησή μας ότι με απλά λόγια, συνολικά 3.000 μπάτσοι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αφού και με την σφραγίδα ειδικών επιστημόνων κουβαλάν ψυχολογικά προβλήματα και «κακώς φέρουν όπλο»!!!!

Και μάλλον μπροστά στην πραγματικότητα που συνάντησαν τα ψυχομετρικά τεστ σταμάτησαν για τους μπάτσους κι έτσι οι επίδοξοι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *