Κουκουλοφόροι και “κουκουλοφόροι”


Μιλώντας στην Κυβερνητική Επιτροπή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας είπε ότι «προβλέπουμε σε σειρά από διατάξεις, σαν ιδιαίτερα επιβαρυντική περίπτωση τη χρήση της κουκούλας, την απόκρυψη των χαρακτηριστικών».Συμπλήρωσε δε, ότι «ο Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται».

Από δύο χρόνια έως ισόβια η ποινή για τον «κουκουλοφόρο», ανάλογα με τη βαρύτητα του αδικήματος, όπως διευκρίνισε ο Ν. Δένδιας!!!!

Μάλιστα. Εμείς πάντως θα του προτείναμε πριν ψάξει να βρει αυτούς που φοράν κουκούλα για να αντιμετωπίσουν τα χημικά που ρίχνουν με το τσουβάλι στις διαδηλώσεις οι μπάτσοι, πριν θελήσει να εντοπίσει τους διαδηλωτές που φορούν κουκούλα για να αποφύγουν το «φακέλωμα» απ’ τις ρουφιανοκάμερες που έχουν γεμίσει την Αθήνα, να βρει τους προβοκάτορες – κουκουλοφόρους που συνεργάζονται απόλυτα με τα μπατσογούρουνα.

Εκεί δεν θα χρειαστεί και ιδιαίτερη προσπάθεια ….

Υπάρχει και ένα άλλο εξωφρενικό στις δηλώσεις Δένδια: Με δύο χρόνια φυλακή θα τιμωρείτε και όποιος βρίσει μπάτσο!!!

Δηλαδή σε μπαγλαρώνει το «όργανο της τάξεως» σου χρεώνει ότι τον έβρισες –άσχετα αν το έχεις κάνει ή όχι αφού πάντα για τους δικαστές οι μαρτυρία του μπάτσου θεωρείται αξιόπιστη- και σε στέλνει δυο χρόνια στο μπουντρούμι!!!! .

Πάντως και για να το καλαμπουρίσουμε και λίγο. Αν πρόσθεταν δυο χρόνια φυλακή κάθε φορά που έχουμε φωνάξει «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» θα θέλαμε καμιά πενηνταριά ζωές για να εκτίσουμε την ποινή που μας «αναλογεί».

Στα σοβαρά τώρα. Αναγκαστικά θα επανέλθουμε στο θέμα αφού ενημερωθούμε απ’ τα πρακτικά της βουλής γιατί θεωρούμε ότι όλα αυτά που ανακοίνωσε ο Δένδιας είναι στα πλαίσια του αστυνομακρατούμενου κράτους που επιδιώκει η κυβέρνηση Καραμανλή.

0 απαντήσεις στο “Κουκουλοφόροι και “κουκουλοφόροι””

  1. http://garizo.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html
    Δεν έχει κανείς την αξίωση για το ΚΚΕ να συμφωνήσει η να αποδέχεται την δράση της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ή ακόμα να μη καταδικάσει την επιδρομή στο Κολωνάκι. Ο καθένας έχει επιλέξει τον δρόμο του. Αλλά αποτελεί πρόκληση στην λογική και την μνήμη όσων θυμούνται η έχουν διαβάσει και ξέρουν, η εμονή στην προβοκατορολόγία που επιδίδεται η ηγεσία του ΚΚΕ. Δεν είναι δυνατόν οι πολιτικοί επίγονοι του μεγαλύτερου και μακροβιότερου Παράνομου κομματικού μηχανισμού στην Ελλαδα να θεωρούν τόσο πολύ απαράδεκτο μερικοί άνθρωποι να θέλουν να αυτοπροστατευτουν και να μη φωτογραφηθούν στην δράση τους.
    Ο όρος “Κουκουλοφόρος”, που έντεχνα χρησιμοποιείται σε κάθε ευκαιρία , όρος που είναι φόρτισμένος από την κατοχή, και συνηφασμένος με την τότε δράση των συνεργατών των Γερμανών ( και μετέπειτα αφεντικών της Ελλάδας) είναι απαράδεκτο να βρίσκεται σε τόσο ευρεία χρήση στο λεξιλόγιο και τα κείμενα του ΚΚΕ, σε αυτούς που ξέραν και ακόμα ξέρουν από παρανομους μηχανισμούς, και καλλα κάνουν και ξέρουν . Αλλά δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιουν το όρο Κουκουλοφόρος τα στελέχη του ΚΚΕ του κόμματος που ακόμα και σήμερα στα πλαίσια της Κ.Ε. έχει διατηρήσει τα επιχειρησιακά σχεδια και την ραχοκολιά του πάλαι ποτε Παρανομου μηχανισμού του. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που κάποιος λέει η κάνει κάτι διαφορετικό το ΚΚΕ να διαρηγνύει τα ιμάτεια του .. γιατί του χαλάνε λέει την προετοιμασία της επαναστασης (που ετοιμαζουν τα τελευταία 80 χρόνια). Είναι γελόιο να ακούει κανείς σήμερα τα στελέχη του ΚΚΕ να προτρέπουν την ηγεσία της αστυνομίας και την πολιτική ηγεσία .. ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.. ΚΑΙ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΥΛΟ.. ΑΥΤΟΙ.. ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *