Κ. Παπούλιας: Από Τελετάρχης … Κομματάρχης της δεκαετίας του ’50 (Βίντεο)

Ο Παπούλιας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια «μαριονέτα με προφίλ» που τον βάζουν να παίζει ντόπια και ξένη πλουτοκρατία όποιον ρόλο θέλουν κάθε φορά. Μέχρι τώρα είχε αναλάβει τον ρόλο του Τελετάρχη αλλά φαίνετε οι τελευταίες αποδοκιμασίες που δέχτηκε στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη τον αναβάθμισαν σε ρόλο .. κομματάρχη.

(Αν θυμάστε ο «δημοκράτης» και «αντιστασιακός», κατά δήλωση του Παπούλιας είχε «δακρύσει», στην παρέλαση γιατί «πληγώθηκε» από την «λαϊκή λατρεία» που του αποδόθηκε. Φυσικά ο «ευσυγκίνητος» πρόεδρος της δημοκρατίας δεν είχε κανένα πρόβλημα να ορκίσει τέσσερις καραμπινάτους φασίστες ως υπουργούς στην δοτή κυβέρνηση Παπαδήμα που επέβαλαν οι διεθνείς τραπεζίτες και η ντόπια αστική τάξη). Και όχι μόνο αυτό. Ο Κ. Παπούλιας που τόσα χρόνια δεν ένιωσε την ανάγκη να πάρει θέση σε κορυφαία ζητήματα που συγκλόνισαν την χώρα –απ’ τα σκάνδαλα μέχρι τις βάρβαρες αλλεπάλληλες επιθέσεις της κυβέρνησης ενάντια στους εργαζόμενους- σήμερα μας παρουσιάζεται, χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα σαν επαρχιώτης κομματάρχης της δεκαετίας του ’50.

Δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει, ο Κ. Παπούλιας που βγαίνει ανοιχτά σήμερα να στηρίξει την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου στην ολομέτωπη επίθεση που προβαίνει ενάντια σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Το στρατόπεδο του το έχει διαλέξει εδώ και χρόνια. Είναι με τους κεφαλαιοκράτες ντόπιους και ξένους και ενάντια στο λαό. Φρόντιζε όμως με τις «βαρύγδουπες» παπαριές που έλεγε κατά διαστήματα και με την βοήθεια των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης να χτίσει μια άλλη μόστρα.

  Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο «ανώτατος πολιτικός άρχων» δεν διστάζει να τα κουρελιάσει αστικούς νόμους και Συντάγματα, που υποτίθεται βρίσκεται στο πόστο του για να προστατέψει,  αρκεί να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της τάξης που υποστηρίζει. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το λέει στο βίντεο που παραθέτουμε ένα άτομο «υπεράνω υποψίας». Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθήνας Κ. Μπέης.

0 απαντήσεις στο “Κ. Παπούλιας: Από Τελετάρχης … Κομματάρχης της δεκαετίας του ’50 (Βίντεο)”

  1. Ναι ρε παιδιά, και τι είναι που μας λέει ο Μπέης δηλαδή; Αφού και τώρα έχουνε τα 3/5 των βουλευτών. Να χέσω ρε τη βουλή και την κοινοβουλευτική δημοκρατία, αν είμαστε καλά δηλαδή να αναλωνόμαστε στην ίδια θεσμολαγνεία της αστικής δημοκρατίας.

    Αν δηλαδή, που μάλλον θα γίνει σε λίγο καιρό, έρθει το μνημόνιο νούμερο ότι να ναι, και ψηφιστεί από τους ένα κάρο βουλευτές που έχει τώρα η μαριονετοκυβέρνηση, δηλαδή αυτό θα το νομιμοποιείσει; Ε όχι.

    Να χέσω και το Σύνταγμα και τους νόμους του. Από τη στιγμή που δε ρωτήθηκα, δεν τους αναγνωρίζω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *