Αντικομμουνιστικό παραλήρημα Γεωργιάδη (Βίντεο)

Λες και είναι βγαλμένο απ’ τα αντικομουνιστικά εγχειρίδια της δεκαετίας του 1950 το παραλήρημα που ακούστηκε χτες από τον Α. Γεωργιάδη (υφυπουργό της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, για να μην ξεχνιόμαστε). Πέρα απ’ τις ηλιθιότητες που είπε προσπαθώντας να νομιμοποιήσει στην συνείδηση του ελληνικού λαού την διορισμένη από ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες κυβέρνηση Παπαδήμιου, επιδόθηκε με ψέματα και ανοησίες σε ένα οχετό λάσπης ενάντια σε ΚΚΕ και Σύριζα.

Μαργαριτάρια τα λεγόμενα του: «Η Αριστερά επενδύει στο χάος», «Εμείς αγωνιούμε για να μην καταστραφεί η Ελλάδα αυτοί αγωνιούν για το ανάποδο. Για το πώς θα καταστραφεί γρηγορότερα. Γιατί νομίζουν ότι μέσα από την καταστροφή θα μπορέσουν να αρπάξουν την ευκαιρία για να πάρουν την εξουσία» …

Μην περιμένετε, φυσικά να σχολιάσουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του Μπουμπούκου. Δεν υποτιμάμε την νοημοσύνη των αναγνωστών μας. Το μόνο που κάναμε είναι να συμπληρώσουμε το βίντεο με έναν χαρακτηρισμό που απέδωσε σ’ αυτόν και το κόμμα του η Λιάνα Κανέλλη, όπως και να προσθέσουμε –από ηχητικό της «Ελληνοφρένειας»- την Ελλάδα και τους Ελληνες που ονειρεύεται ο Α. Γεωργιάδης και η υπόλοιπη ληστοσυμμορία που μας κυβερνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *