Λογοκρισία από ΓΕΣ-ΥΕΘΑ στο Δίκτυο Σπάρτακος

Καθώς η επιχείρηση προπαγάνδας κλιμακώνεται σχετικά με την αντιδραστική επιλογή της πραξικοπηματικής κυβέρνησης Παπαδήμου να επεκτείνει κατά τρείς (3) μήνες  την στρατιωτική θητεία, ο νέος ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος πετά στην άκρη τη μάσκα  του δημοκράτη και διαλλακτικού διπλωμάτη. Αποκαλύπτει το πραγματικό αυταρχικό και ολοκληρωτικό του πρόσωπο, αυτό που κρύβουν οι κάμερες!
Το πολιτικό κόστος των τριών αστικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ αλλά και του ίδιου θα είναι τεράστιο από την οργή της νεολαίας για την πρώτη αύξηση της στρατιωτικής θητείας από την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών. Και μάλιστα όταν ετοιμάζεται να ψηφίσει την επέκταση της χακί δωρεάν εργασιακής εκμετάλλευσης τω νέων ανθρώπων και του εγκλεισμού μας στα στρατόπεδα της πολεμοκαπηλείας και της εθνικιστικής χειραγώγησης, ελάχιστο χρόνο πριν τη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών, που δε θα αργήσουν. Το εκλογικό μήνυμα της νεολαίας τον τρομοκρατεί και από αυτό δε θα τον γλυτώσει κανένας εκδότης και καναλάρχης.
Για αυτό όμως όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι ουσιαστικά έχουν μετατραπεί ουσιαστικά σε υπαλλήλους του στο γραφείο τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διαφημίζοντας την αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Δαιμονοποιώντας την προηγούμενη μείωση στο 9μηνο, χλευάζοντας τους φαντάρους, δικαιολογώντας το γεγονός ότι παρά τις υποσχέσεις τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα δεν κλείνουν, γιατί έτσι επιβάλλουν τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και το άθλιο σύστημα πελατειακών σχέσεων-ψηφοθηρίας των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Παράλληλα, διαφημίζουν τις «έγκυρες» μελέτες των επιτελών που ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και υποδεικνύουν το απαραίτητο της αύξησης της θητείας. Στρατιωτικοί που υπερασπίζουν τα συντεχνιακά τους συμφέροντα, οδηγώντας τον Ελληνικό Στρατό να έχει μεγαλύτερη αναλογία Στρατηγών από τον Αμερικανικό!
Φυσικά, ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός δεν ανέχεται τον αντίλογο, δε μπορεί να ανεχτεί την αμφισβήτηση, αφού η επιλογή της κυβέρνησης Παπαδήμου και των Ε.Ε.-ΔΝΤ είναι να εξαφανίσουν κάθε εργατικό και νεολαιίστικο δικαίωμα, να τσαλαπατήσουν κάθε εστία αντίστασης στην ταξική πολιτική τους πραγμάτωσης των πιο ακραίων εκμεταλλευτικών και κερδοφόρων ονείρων του κόσμου του πλούτου.
Για αυτό επομένως πρέπει να εξαφανιστούν οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, να μη δουν το φως της δημοσιότητας οι αναλύσεις μας και τα επιχειρήματα μας ενάντια στην αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
Για αυτό το λόγο ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ συστηματικά από το ΓΕΣ και δεν συμπεριλαμβάνεται στις αναδημοσιεύσεις της ηλεκτρονικής σελίδας του ΓΕΣ army.gr  που αναφέρονταν στον Κυριακάτικο Τύπο της 08/01 σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ» από την εφημερίδα ΠΡΙΝ.
Και το τελευταίο κρούσμα με πρωταγωνιστή τον Επίλαρχο Ιωάννη Δ. Σηφάκη, Εκπρόσωπο Τύπου ΓΕΣ, αποτελεί δείγμα συγκεκριμένης αντίληψης και πρακτικής. Αποτελώντας απόδειξη ότι η αστική πολιτική έχει συνέχεια και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: ο Π.Μπεγλίτης και ο Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος έφυγαν, τέσσερις υπουργοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και ο νέος Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς ήρθαν αλλά η συντήρηση, η λογοκρισία και ο αυταρχισμός παραμένουν και είναι καθεστώς!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   diktiospartakos.blogspot.com
Αναδημοσιεύουμε το κείμενο από την εφημερίδα ΠΡΙΝ
«Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ»

Καθώς η πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει, το πολιτικό σύστημα επιχειρεί στο υπόλοιπο της εξουσίας της να κάνει πράξη μια από τις πιο αντιδραστικές τομές, την πρώτη αύξηση του χρόνου στρατιωτικής θητείας από την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, από μια “κυβέρνηση ειδικού σκοπού”, ώστε να περιοριστεί το πολιτικό κόστος!
Προηγήθηκε μπαράζ δημοσιευμάτων και συντεταγμένης προπαγανδιστικής χειραγώγησης για τις δηλώσεις Γιλμάζ, τις ΑΟΖ και τους «εθνικούς κινδύνους», που αποτελούν αιτία και αφορμή. Επιβάλλουν την αύξηση θητείας και εξοπλισμών, ενισχύουν τα φοβικά σύνδρομα, απαιτούν «εθνική ενότητα», συμβάλλοντας στον αποπροσανατολισμό του εργαζόμενου λαού μας από τα τραγικά αδιέξοδα που δημιουργεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ. Προετοιμάζοντας για πιθανή όξυνση του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.
Επιτυγχάνουν να εκμεταλλευτούν ακόμη περισσότερο την νεολαία, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις πολεμικών βιομηχανιών, ελληνικών και ξένων, για αγορές όπλων, εξοικονομώντας χρήματα από την μείωση των λειτουργικών δαπανών των Ενόπλων Δυνάμεων και την απόλυση των ΕΠ.ΟΠ. Τα σχέδια αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων χρησιμοποιούνται καταρχήν προπαγανδιστικά, αφού όλοι οι αστοί πολιτικοί κοντράρουν κάθε απόπειρα να κλείσουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα για να διασώσουν το άθλιο καθεστώς πελατειακών σχέσεων και ψηφοθηρίας.
Αφού τους σχεδιασμούς του πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη μπλόκαραν οι φοιτητικές κινητοποιήσεις, το γνωστό συγκρότημα εξαγγέλλει Πρωτοχρονιάτικα: «ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος θα ενημερώσει την αρμόδια Διακομματική Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας που θα συνέλθει εντός 15 ημερών, ώστε να ετοιμαστούν οι σχετικές αποφάσεις.
Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας εντάσσεται στην Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, στη μετατροπή της χώρας σε Ισραήλ των Βαλκανίων που θα στηρίζεται σε ένα στρατό εφέδρων συνεχώς πολεμικά εκπαιδευόμενο. Αποτελεί τμήμα της ευρύτερης αντιδραστικής ταξικής επίθεσης με στόχο τη Δια Βίου υποταγή της νεολαίας, του πιο ανυπότακτου τμήματος της κοινωνίας. Έπονται Στράτευση στα 18-19, κόψιμο των αναβολών, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων διαμορφώνοντας τοπίο απόλυτης εκμετάλλευσης και υποδούλωσης των νέων ανθρώπων.
Απαιτούμε μείωση της θητείας. Είμαστε ενάντια στην Υποχρεωτική Στράτευση. Καλούμε την νεολαία να μην καταταγεί Μισθοφόρος του συστήματος σε Στρατό και Αστυνομία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *