Η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία

Ο υπουργός καταστολής, και πρώην εισαγγελέας της χούντας, με άκρως επιτυχημένη θητεία σαν δικηγόρος – αθωώσεις δολοφόνων, εμπόρων ναρκωτικών κ.λ.π- , Μαρκογιαννάκης, έχει όσο πάει και καλύτερες ιδέες. Μετά τα σκυλιά που εφοδιάζει τους μπάτσους, κατά των διαδηλωτών, τα όπλα ηλεκτρικής εκκένωσης που προκαλούν μέχρι θανάτους, τώρα προετοιμάζεται, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» μα προσλάβει και αλλοδαπούς μπάτσους για να ρουφιανεύουν τους συμπατριώτες τους.

Εξαθλιωμένους μετανάστες που θα δεχθούν να καρφώνουν συμπατριώτες τους, για ένα κομμάτι ψωμί, σίγουρα θα βρει.
Αλλωστε τα καθάρματα δεν έχουν εθνικότητα.
Τι αποτέλεσμα όμως θα έχει μια τέτοια ενέργεια;
Τίποτα το ουσιαστικό. Απλώς να γεμίζουν τα δελτία της μπασκιναρίας με συλλήψεις μεταναστών που πουλούσαν CD, ρολόγια και τα συνηθισμένα μπιχλιμπίδια που βλέπουμε να διαλαλούν στα φανάρια και στα υπαίθρια μαγαζιά, μετανάστες, στην προσπάθεια τους να βγάλουν ένα άθλιο μεροκάμματο.

Σε ενδιαφέρει κ. Μαρκογιαννάκη να καταπολεμήσεις το οργανωμένο έγκλημα; Πολύ ωραία. Ξεκίνα να αντιμετωπίσεις την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που υπάρχει.
Την αστυνομία.

Τα εγκλήματα για τα οποία ευθύνεται, δεν χρειάζεται να σας τα πούμε εμείς. Αρκεί απλώς να διαβάζετε τις καθημερινές εφημερίδες.
Εστω και οι ελάχιστες περιπτώσεις παραβατικής συμπεριφοράς των μπάτσων, που έρχονται στην δημοσιότητα, αρκούν για να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη, για το τι επικρατεί στο χοιροστάσιο της μπασκηναρίας.

Η δραστηριότητα όμως των «οργάνων της τάξης», σ’ όλες τις εγκληματικές ενέργειες που συμμετέχουν, μένει στο απυρόβλητο, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που κάνει ακόμα και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες να αγανακτούν.

Το μέγεθος της ασυδοσίας που απολαμβάνουν, το λένε τα δικά σας στοιχεία.

Σας αφιερώνουμε, κ. Μαρκογιαννάκη, ένα περασμένο δημοσίευμα της «Καθημερινής»:
«Από τα στοιχεία της Διεύθυνσης Προσωπικού του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει ότι κάθε χρόνο 4 – 5 κατά μέσον όρο αστυνομικοί που ελέγχονται για σοβαρά παραπτώματα, όπως εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς, απάτες, μαστροπεία, ακόμα και ανθρωποκτονία, επιστρέφουν στην ενεργό δράση αξιοποιώντας «κενά» στις ελεγκτικές διαδικασίες. Σε πολλές περιπτώσεις εισπράττουν και ως αποζημίωση όσους μισθούς αντιστοιχούν στους μήνες που τελούσαν σε διαθεσιμότητα ή αργία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *