Στο πλευρό των ναζι-σιωνιστών

Την ώρα που ο σφαγέας της Γάζας (και όχι μόνο) Εχούντ Μπαράκ επισκεπτόταν την Αθήνα, στο Τελ Αβίβ κατέπλεε πλησίστια η ναυαρχίδα του εγχώριου νεοφιλελευθερισμού Αννα Διαμαντοπούλου, «ύστερα από πρόσκληση του Ισραηλινού Υπουργού Παιδείας στο πλαίσιο της βελτίωσης των οργανωμένων σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες», όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας. Ουδεμία έκπληξη, βέβαια. Στρατηγικού χαρακτήρα είναι οι σχέσεις με το Ισραήλ, ήρθε η σειρά και της φράου Αννας να επισκεφτεί τη χώρα του νεο-ναζισμού. Δεν πρέπει, όμως, ν’ αφήνουμε και ασχολίαστο όλο αυτό το αλισβερίσι, γιατί στο τέλος θα πάθουμε μυθριδατισμό, αποκτώντας ανοσία στο σιωνιστικό δηλητήριο.

Προκαλώντας τα αισθήματα του ελληνικού λαού, η Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε ότι «κατά τη συνάντηση της Υπουργού με τον Ισραηλινό ομόλογό της, GideonSa’ar συμφωνήθηκε συνεργασία: στο θέμα των μηχανισμών προώθησης της αξιολόγησης των Πανεπιστημίων, στη δημιουργία των κέντρων αριστείας, των ουμανιστικών σχολών». Ειδικά το τελευταίο αποτελεί πρόκληση ολκής. Συνεργασία στις ουμανιστικές σχολές με τους καθ’ έξιν και κατά συρροή δολοφόνους. Θα έρθουν σιωνιστές πανεπιστημιακοί για να διδάξουν στα ελληνικά πανεπιστήμια πόσο ανθρωπιστικά είναι να δολοφονείς μαζικά αμάχους με βόμβες λευκού φωσφόρου!

Η Διαμαντοπούλου δεν παρέλειψε να στείλει και φωτογραφίες από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο «Μουσείο για το Ολοκαύτωμα επιβεβαιώνοντας τη Διεθνή συνεργασία για τη διατήρηση της μνήμης και των μηνυμάτων για την ανθρωπότητα»! Φυσικά, στο «μουσείο» του Παλαιστινιακού Ολοκαυτώματος δεν πήγε, ούτε πρόκειται να πάει η Διαμαντοπούλου. Βλέπετε, το Παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα είναι μια ζώσα πραγματικότητα, που εξελίσσεται εδώ και έξι δεκαετίες. Ούτε θα είχε κανένα νόημα να της συστήσουμε το βιβλίο του αμεριανοεβραίου πανεπιστημιακού Νόρμαν Φίλκενστιν «Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος», που πραγματεύεται το θέμα της οικοδόμησης ενός τεράστιου άλλοθι για τα διαρκή σιωνιστικά εγκλήματα. Το συστήνουμε, όμως, στους αναγνώστες μας.

Στη φωτογραφία, το ελληνοαραβικό μπλοκ στη διαδήλωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Μπαράκ, που παρά το κρύο και το χιονόνερο οργανώθηκε την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα.
Πηγή: Κόντρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *