Καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών από βρετανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν

Άλλο ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο της απάνθρωπης δράσης των ελεεινών μισθοφόρων που απαρτίζουν τα νατοϊκά στρατεύματα κατοχής είδε το φως της δημοσιότητας.
Μια αποκάλυψη που παρουσιάζει αφενός την προσωπικότητα των «ανθρωπιστών» και των «δημοκρατών» του ΝΑΤΟ, αλλά ταυτόχρονα ξεγυμνώνει το πραγματικό  περιεχόμενο των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, το αδίστακτο και μισάνθρωπο αυτών, προκειμένου να ικανοποιήσουν καπιταλιστικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Εξάλλου η αποστολή καθορίζει το μέσο! Οι Ομπάμα-Μέρκελ-Σαρκοζί-Νετανιάχου-Παπαδήμoς και λοιποί ηγέτες της πολιτισμένης Δύσης έχουν ανάγκη τους αποκτηνωμένους Μπράβους στα χακί. Ο μόνιμος προβληματισμός είναι να μην έρθει στην επιφάνεια η βαρβαρότητα, η σκύλευση, τα ατομικά και μαζικά εγκλήματα κατά αμάχων, συχνά με θύματα παιδιά, που αποδεικνύουν ότι ο κόσμος της αγοράς είναι ο πραγματικός serial killer της ανθρωπότητας.
Δύο Βρετανοί στρατιώτες συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση δύο παιδιών ηλικίας περί των 10 ετών στο Αφγανιστάν. Το περιστατικό αναφέρθηκε έπειτα από διαμαρτυρίες συναδέλφων τους, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Λέγεται ότι οι δύο έχουν κρατήσει σε βίντεο διάφορα περιστατικά, τα οποία έδειχναν μάλιστα στους συναδέλφους τους μέσω υπολογιστή.
Ο βρετανός πρωθυπουργός φέρεται ότι ενημερώθηκε για το θέμα από το υπουργείο Άμυνας, πηγές του οποίου επιβεβαίωσαν ότι διεξάγεται έρευνα. Φυσικά, η βρετανική κυβέρνηση θα δηλώσει σοκαρισμένη, θα καταδικάσει το γεγονός και θα δρομολογήσει την απόδοση ευθυνών.
Ιμπεριαλιστές Τρομοκράτες Υποκριτές.
Η εξωφρενική βία είναι συστατικό τμήμα της αγωνιώδους προσπάθειας καθυπόταξης του κόσμου της εργασίας παγκόσμια, είναι αναντικατάστατο τμήμα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, του πατριωτικού αμερικανικού νόμου, του ευρωτρομονόμου και του τρομονόμου του ελληνικού αστικού συστήματος κυριαρχίας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *