Εξακολουθούν να μας … σώζουν (Βίντεο)

Ασχετα αν τα αστικά ΜΜΕ εξακολουθούν να ανακαλύπτουν «τριγμούς» ανάμεσα στα αστικά κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου η πραγματικότητα είναι ότι αυτή εργάζεται μια χαρά εκτελώντας την αποστολή που της έχει ανατεθεί από το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. Να ισοπαιδώσει κάθε εργατική κατάκτηση που υπήρχε και οδηγήσει στην εξαθλίωση πλατειά λαϊκά στρώματα στα πλαίσια της βαθιάς ταξικής πολιτικής της για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών. Η συγκυβέρνηση δηλαδή μαύρου μετώπου-τρόικας έχει άριστη απόδοση στο έργο που έχει αναλάβει. Μια μικρή γεύση το τι επικρατεί σε όσους «τυχερούς» έχουν ακόμα δουλειά παίρνουμε από το βίντεο που παραθέτουμε.

Από την πλευρά τους οι ηγέτες της ΓΣΕΕ, με προεξέχοντα τον πρόεδρο της Παναγόπουλο, έχουν καταντήσει ένα δεκανίκι της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου που σφαγιάζει μισθούς, συντάξεις, εργατικά δικαιώματα για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα μιας δράκας ντόπιων κεφαλαιοκρατών και των δανειστών- τοκογλύφων του ελληνικού κράτους.

Δεν χωρούν πια αυταπάτες: ή αυτοί ή εμείς. Οσο παραμένουμε μοιρολατρικά να καθορίζουν τις τύχες μας άλλοι για μας, χωρίς εμάς και ενάντια σε μας το βιοτικό μας επίπεδο θα πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *